Sasvim drugačije od svih prethodnih

Novi detalji kraljevskog venčanja: Otkriveno kome je Megan Markl zabranila dolazak! (FOTO)

Do kraljevskog venčanja Megan Markl i princa Harija ostalo je još četiri meseca, pa su budući mladenci trenutno, uz ostale dužnosti koje obavljaju, okupirani najsitnijim detaljima kako bi taj veliki dan prošao idealno. Evo nekoliko novosti koje će iznenaditi i same članove kraljevske porodice

Vip priča
Autor:
Novi detalji kraljevskog venčanja: Otkriveno kome je Megan Markl zabranila dolazak! (FOTO)
Foto: AP / Frank Augstein

Budući da se venčanje bliži, Megan Markl i princ Hari u potpunosti su se posvetili njegovoj organizaciji. Za razliku od svih dosadašnjih kraljevskih parova, oni u planove oko svog velikog dana žele da budu u potpunosti uključeni, što je iznenadilo i mnoge članove dvora.

"Celo osoblje je zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i srećno i to ne kriju ni u prostorijama palate. Jako se zabavljaju planirajući venčanje i niko nikada nije video princa tako uzbuđenog i srećnog", otkriva jedan od članova osoblja.

Kako će sve princ Hari i Megan Markl prekršiti kraljevska pravila: Sami izabrali da žive van strogog protokola! (FOTO)

foto: Profimedia

U skladu s tradicijom, svako kraljevsko venčanje planira dvorska kancelarija zadužena za protokole, zabave, posete ili putovanja svih članova britanske monarhije. Međutim, ovoga puta nisu sami jer u planiranju intenzivno učestvuju i budući mladenci, ne suzdržavajući se od vlastitih vizija za taj dan.

Za razliku od vojvotkinje Kejt Midlton, koja je svoje venčanje dala u ruke organizatorima i odabir cveća, gostiju, hrane i pića prepustila stručnjacima, Megan, koju je u tome podstakao budući suprug, aktivno se uključila u pripreme ceremonije.

Budući da je poznata kao dobar dekorater i estetika joj igra veliku ulogu u kreiranju životnog prostora kao i vlastitog stila oblačenja, svi veruju da će lepa Amerikanka i venčanje sjajno odraditi.

Navodno želi klasično venčanje koje će biti poput prave bajke, ali s malim odmakom od stroge kraljevske tradicije. I ona i Hari žele da taj dan reflektuje njih kao par i njihove ličnosti.

Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl: Raskošna kuća sva u cveću! (VIDEO)

foto: Fonet

Megan je već naglasila koga od gostiju ne želi na svom venčanju

Osim estetike, buduća vojvotkinja uključena je u kreiranje liste zvanica i jasno je stavila do znanja koga ne želi da vidi tog dana.

"Oni oboje precizno prolaze kroz listu mogućih gostiju. Zato ne očekujte tog dana Kresidu Bonas (bivšu devojku princa Harija) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Ipak, nemojte se začuditi ako ugledate Čelzi Dejvi (takođe Harijeva bivša). Već su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na veridbi i Megan nema problema s njenim dolaskom na venčanje", rekao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru.

Zamalo da postane kraljičina snaja: Evo gde je danas Čelzi s kojom je princ Hari bio 7 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako će na ovakve odluke reagovati kraljevska porodica, pogotovo najbliže rođake princa Harija Beatris i Judžin, kojima je Kresida i danas vrlo bliska prijateljica, još nije poznato.

Za samo dva meseca od dolaska u Kensingtonsku palatu, 36-godišnja Amerikanka pokazala je da s njom nema šale i da se neće pokoravati svim strogim kraljevskim protokolima i tradiciji, a zbog nje je i sama kraljica promenila dosadašnja pravila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs