Preko ovoga nisu mogli da pređu tek tako

Nakon sestre Megan Markl, princ Hari razbesneo i budućeg tasta: Nepromišljena izjava će ga skupo koštati! (FOTO)

Radio intervju princa Harija u kojem je između ostalog opisao kako je proveo svoj prvi Božić sa verenicom Megan Markl podigao je mnogo prašine. Izjavom da je kraljevska porodica za Megan sada porodica koju nikad nije imala, princ je uvredio sve bliske ljude svoje buduće supruge, a najviše njene roditelje

Šuška se
11:48h Autor:
Nakon sestre Megan Markl, princ Hari razbesneo i budućeg tasta: Nepromišljena izjava će ga skupo koštati! (FOTO)
Foto: AP / Alastair Grant

Nakon što je pre nekoliko dana na sporne izjave princa Harija da Megan Markl nikada nije imala pravu porodicu, reagovala njena polusestra Samanta Markl, strani mediji saznali su da je i otac buduće vojvotkinje izuzetno povređen.

Tomas Markl Junior, polubrat Megan Markl u izjavi za britanski Daily Mail je rekao da je njihov otac jako tužan i povređen zbog prinčevih komentara u vezi sa njihovom porodicom.

Sestra Megan Markl oštro odgovorila na tvrdnje princa Harija: Iznela sve prljave porodične tajne!

Tomas Markl, otac Megan Markl
Tomas Markl, otac Megan Marklfoto: Profimedia

"Bilo je fantastično, Megan je zaista uživala. Sjajno smo se proveli s mojim bratom i snajom Kejt, trčeći okolo za dečicom. Cela porodica ju je sjajno prihvatila, zapravo mi smo joj poput porodice koju nije nikada imala", rekao je tokom radio intervjua 33- godišnji Hari i time ozbiljno narušio svoje odnose s budućim tastom kojeg još nije imao prilike da upozna.

"Najveći deo svog vremena moj otac je posvetio Megan. Uvek se brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao da ostvari uspeh u glumačkoj karijeri", otkriva polubrat i dodaje da je s 36-godišnjakinjom bio blizak koliko su im mogućnosti to dozvoljavale.

Ovde će se venčati princ Hari i Megan Markl: Sujeverje presudno uticalo na lokaciju? (FOTO)

foto: Profimedia

"Bili smo bliski koliko smo mogli. Družili bismo se za praznike i rođendane. Pokušavali smo barem tokom tog perioda da budemo zajedno iako smo živeli u različitim delovima Los Anđelesa. Očigledno je da je Megan imala porodicu i da je bila privilegovana. Uvek je dobila sve što je htela i nikad joj ništa nije nedostajalo", zaključuje vidno povređen Tomas i dodaje da još uvek ne zna hoće li biti pozvan na kraljevsko venčanje svoje polusestre i princa Harija koje je najavljeno za 19. maj 2018. godine.

Meganina polusestra Samanta Markl putem Tvitera se takođe obrušila na britanskog princa zbog njegovih netaktičnih izjava.

"Zapravo ona ima jako veliku porodicu koja je uvek bila tu za nju kad joj je trebalo. Svi smo mi pokušali da se ponašamo što normalnije kada su se moj otac i Dorija razveli i sve smo uradili tako da Megan ima dva doma i da se oseća dobro", napisala je pre nekoliko dana 53-godišnjakinja.

Razlike između rođene braće: Šta princ Hari nikada neće doživeti na svom venčanju! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs