Slavna italijanska lepotica

Gde se ona pojavi, svi padaju u drugi plan: Fatalno izdanje Monike Beluči! (FOTO)

Nakon što je svojom pojavom uveličala Nedelju visoke mode u Parizu, italijanska diva zaputila se u Los Anđeles gde joj je uručeno posebno priznanje u sklopu festivala Filming on Italy i dodele nagrada Creativity italijanskog instituta za kulturu

Star look
18:54h Autor:
Gde se ona pojavi, svi padaju u drugi plan: Fatalno izdanje Monike Beluči! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sa 53 godine Monika Beluči svojom klasičnom lepotom i promišljenim modnim izborima i dalje s lakoćom osvaja pažnju javnosti.

Na festivalu Filming on Italy u Los Anđelesu zablistala je u haljini sirena kroja s providnim rukavima i naborima koji su naglašavali njenu zavidnu liniju.

foto: Profimedia

Da je velika ljubiteljka crnih kombinacija, italijanska diva redovno dokazuje na svečanim događajima, a novi model raskošne haljine naglasila je zlatnim detaljima poput ogrlice sa upečatljivim priveskom i pismo-torbe.

Zvezda pariskog bala: Monika Beluči u zavodljivoj crvenoj haljini od čipke! (FOTO)

foto: Profimedia

Diskretan mejkap samo je istakao prirodnu lepotu slavne Italijanke, a modernom bob frizurom u talasastoj formi zaokružila je zavodljivo izdanje.

Atraktivna Monika je svojevremeno izjavila da tajna njene lepote leži u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

Kako je Monika Beluči postala njegova žena: Prelomni trenutak u životu Vensana Kasela! (FOTO)

foto: Profimedia

"Vežbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Telo stari, ali duh ne. Neko može biti star i s 20 godina", priznaje italijanska lepotica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs