Smelo prkosi svima

Ne mari za običaje: Megan Markl će na venčanju prekršiti kraljevsku tradiciju! (FOTO, VIDEO)

Kada u maju krene ka oltaru, pred kojim će je čekati princ Hari, Megan Markl navodno bi želela da je doprati majka Dorija Ragland, što baš i nije u skladu s kraljevskim običajima

Vip priča
Autor:
Ne mari za običaje: Megan Markl će na venčanju prekršiti kraljevsku tradiciju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Fonet

To je za Us Weekly otkrio izvor blizak kraljevskom paru, dodavši kako bi to bio simpatičan trenutak.

U iščekivanju službene potvrde s dvora, časopis Elle podseća da bi u skladu s kraljevskom tradicijom Megan do oltara trebalo da došeta u pratnji oca Tomasa Markla, kao što je Kejt Midlton to uradila s ocem Majklom na kraljevskom venčanju s princom Vilijamom 2011. godine...

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)

foto: Profimedia

... ili princeza Dajana koju je 1981. na venčanju s princom Čarlsom dopratio njen otac Džon Spenser.

Princ Hari i njegova verenica Megan su već u mnogo čemu, uz kraljičin blagoslov, odstupili od kraljevske tradicije i običaja.

Izvor iz kraljevske palate objasnio je za Us Weekly da će par uvek biti svestan tradicije i pogleda starijih članova kraljevske porodice, ali i da je na kraju taj dan vezan najviše za njih i ono što oni žele da urade.

Čega se sve princ Hari odrekao zbog Megan Markl: Nijedna do sada nije bila vredna ovoga! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dan samog venčanja zasigurno će obeležiti nekoliko nekonvencionalnih iznenađenja. Ne očekujte klasično kraljevsko venčanje, jer mladenci žele da svoje prijatelje i porodicu tokom tog dana uključe što je više moguće. Njihova romansa se doživljava osvežavajuće modernom i mislim da se zbog toga svi u Kensingtonskoj palati osećaju neverojatno uzbuđeno", otkrio je izvor.

Princ Hari je s majkom svoje verenice Dorijom Ragland proveo dosta vremena, a tokom zajedničkog učestvovanja na Invictus Games u oktobru navodno ju je i zamolio za ruku njene ćerke, dok je s Meganinim ocem samo razgovarao telefonom nekoliko puta i tek treba da se susrestnu.

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

foto: Profimedia

Tomas Markl je u decembru, u intervjuu za jedne meksičke novine, rekao da bi voleo da preda svoju ćerku na venčanju.

foto: Profimedia

Megan su podizali roditelji zajedno u Los Anđelesu do njene šeste godine, kada su se razveli, a ona je nastavila da živi s majkom, instruktorkom joge i socijalnom radnicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs