Da li verujete?

Persona non grata: Poznati koji su glasno i jasno istakli - ne podnose Anđelinu Džoli!

Od dvosmislenih opaski do direktih uvreda na račun glumice

Vip priča
Autor:
Persona non grata: Poznati koji su glasno i jasno istakli - ne podnose Anđelinu Džoli!
Foto: Fonet

Da li možete da pogodite ko se našao na listi ljudi koji ne mogu da smisle američku glumicu i bivšu suprugu Breda Pita, Anđelinu Džoli?

Oskarovka, režiserka, humanitarac i majka devetoro dece, odavno je mnogima trn u oku! Na početku karijere kada je igrala u Tomb Rajderu, veliki broj muškaraca i žena obožavao ju je, da bi njeno uplitanje u određena politička dešavanja i držanje strana, kao i turbulentna veza sa Bredom i vaspitanje biološke i usvojene dece doprinelo da pored miliona obožavalaca, Anđelina stekne i veliki broj onih koji ne mogu da je smisle, piše Elle.rs.

Među njima ima i poznatih ličnosti koje se ne libe da priznaju da ne mogu da vide očima nekad najpoželjniju ženu sveta.

Dženifer Aniston Za očekivati je da nećete moći da smislite ženu koja vam je preotela muža. U trenutku kada je Bred upoznao fatalnu Anđelinu na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit 2005. godine, holivudski glumac je bio oženjen sa Dženifer Aniston. Tada je stvoren tim Aniston protiv tima Džoli, počele su da se prodaju majice, daju opklade, i iako je bilo mnogih koji su navijali da brak Pita i čuvene Rejčel opstane, "Branđelina" je rođena i lansirana u sam epicentar žute hronike. Iako navodno ničega nije ni bilo dok se Aniston i Bred nisu razveli, Anđelina je sa komentarima kako "uživa na snimanju i da je Bred sjajan sa njenom decom" ipak provocirala Dženifer, koja je kasnije za Vog priznala da joj ti komentari nisu prijali. Aniston je kasnije takođe otkrila kako je kasnije shvatila da joj je Bred ipak bio neveran i da se ljubav između njega i Anđeline desila iza njenih leđa.

Od raja do pakla, i nazad! Tragedija Dženifer Aniston: Majka je prodala, sve ljubavi izdale!

foto: Profimedia

Čelsi Hendler "Demon" - tako je voditelja tok šou programa u svojoj emisiji nazvala Anđelinu. Često bez dlake na jeziku, vrlo ironična i sarkastična, Čelsi Hendler ovoga puta nije zvučala kao da se šali, već kao da misli vrlo ozbiljno. "Dženifer je nedužna. Umem da prepoznam lošu, zlu devojku samo po hodu. Prosto ne volim Anđelinu. Mislim da nije neko na koga bi neka žena mogla da se osloni, neko ko je tu za ekipu." Kasnije ju je Čelsi nazvala i "preljubnicom i ženom koja rastura porodice".

Skot Rudin Holivudski producent Skot Rudin pre četiri godine je imao mali debakl, kada su mu hakovani mejlovi u kojima je otkrivena njegova netrpeljivost prema glumici. Rudina je posebno iznrvirala glumičina odlučnost da ubedi Dejvida Finčera da snima njenu Kleopatru u trenutku kada je Skot želeo da se proslavljeni režiser fokusira na snimanje biografskog filma Stiv Džobs. Svetski tabloidi su, naime, došli do prepiske između producenta Rudina i jedne od čelnica kompanije Sony Pictures, Ejmi Paskal: "Kada se zna da se radi o ludoj ženi sa neverovatnim egom, ne znam da li bih je ikada angažovao", napisao je producent u jednom od mejlova.

"Ona je minimalno talentovano razmaženo derište, koja na setu ne radi ništa i kojoj je najvažnije da režira još neki film. Ona je samo poznata ličnost i to je sve, i svako ko to ne vidi je u velikoj zabludi", stoji dalje u mejlu.

Bili Bob Tornton Vrlo buran i kontroverzan brak između Džolijeve i Torntona bio je česta meta novinara i trač rubrika. Setimo se samo kako su oboje oko vrata nosili krv od partnera u privesku, dok je Anđelina istetovirala "Bili Bob" na svojoj ruci. Koliko god ljubavi i strasti tu bilo, glumac se danas ne priseća s lepim uspomenama tog perioda: "Bilo je to ludo neko vreme u kojem se nikada nisam osećao prijatno." Ipak, Bob nikada nije rekao ništa loše o Anđelini i mahom je i ovde pričao o periodu, a ne osobi.

Susret dve moćne žene koji će se pamtiti: Prva dama obučena u skladu s godinama, glumica sve ostavila bez reči! (FOTO)

foto: Profimedia

Lora Dern Ni glumica Lora Dern nikada ništa loše nije rekla o Anđelini, ali kada znamo da je pre Dženifer Aniston bila u istoj situaciji (zabavljala se sa Torntonom kada je glumac upoznao Anđelinu) možemo samo da pretpostavimo kakvo mišljenje ima o koleginici. Svojevremeno je za ABC News izjavila: "Bila sam van grada, snimala film i kad sam se vratila sa snimanja, moj dečko se oženio i nikada ga više nisam ni videla, niti čula."

A post shared by @lauradern on

Amal Kluni

Bred Pit jedan je od najboljih prijatelja Džordža Klunija, pa samim tim i drug sa njegovom ženom Amal. Međutim, Amal nije fan Anđeline Džoli zbog načina na koji je raskinula i odnosila se prema Bredu, već zbog potpuno dijementralno različitih političkih stavova koje njih dve "dele". Amal je aktivistkinja, advokat i autor nekoliko studija o ljudskim pravima i međunarodnom pravu i žena koja je predstavljala Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa, sa kojeg su procurila mnoga poverljiva dokumenta, pa i mejl Skota Rudina.

Iskompleksirana i drska, zavela pola Holivuda: Ništa je nije sprečilo da stigne do vrha! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs