pogledajte

Prvi modni promašaj Amal Kluni: Neočekivanim izborom crvenog korseta podelila modna mišljenja! (FOTO)

Wow. Ovakvu transformaciju nismo očekivali od Amal!

Star look
Autor:
Prvi modni promašaj Amal Kluni: Neočekivanim izborom crvenog korseta podelila modna mišljenja! (FOTO)
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Povodom dolaska Samante Beri na mesto glavne i odgovorne urednice magazina "Glamour" u Njujorku je sinoć priređen parti koji je okupio uticajne i poznate ličnosti, piše Elle.rs. Zvezda večeri ipak nije bila Samanta već Amal Kluni koja je iznenadila sve svojim izborom odeće!

Ovakav stilski zaokret nismo ni mi očekivali od naše miljenice iz sveta slavnih. U želji da potpuno odstupi od elegantnih izdanja, Amal je izabrala kombinaciju koju bismo mogli da zamislimo vrlo lako na Kaiji Gerber ili Beli Hadid, i to kao opciju za neki zabavan "Halloween" događaj.

Amal se upravo opredelila za kombinaciju koja je nešto između scenskog i pozorišnog kostima, i koja je naišla na vrlo oprečne komentare. Za sada većina zagovorava da je ovo bio prvi promašaj uvek besprekorno doterane britanske advokatice.

Atraktivna Amal Kluni u stilu sedamdesetih: Supruga Džordža Klunija ne prestaje da oduševljava! (FOTO)

Supruga glumca Džordža Klunija izabrala je seksi, crveni, čipkasti korset "Isabele Allard" srcastog dekoltea, sa bretelama, dugačkim rukavima, i dugim šlepom. Izborom vatrenocrvene boje, Amal je neizmerno naglasila svoj seksepil koji je bio ispraćen talasastom, sjajnom kosom i crvenim karminom.

Nadogradnja je bila vrlo obična, jer je Amal shvatila da će crveni korset biti "taj" model o kome će se pričati te se opredelila za uske, crne farmerice i kožne rokerske čizme, što je doprinelo da u "paketu" izgleda nalik nekoj strip junakinji.

Komplet koji nikada neće izaći iz mode: Amal Kluni u Šanel kostimu! (FOTO)

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma) on

Iako nas je iznenadila moramo da joj odamo priznanje za hrabrost da odstupi od uobičajnog i poigra se s nekim novim modelima. To pokazuje svakako njenu drugu stranu koja je otvorena za zabavu i eksperimentisanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs