Rajsko porodično gne

Zavirite u porodično gnezdo Amal i Džordža Klunija: Raskošan engleski dom kao iz bajke! (FOTO)

Amal Kluni, lepa advokatica za ljudska prava kojoj je pošlo za rukom da osvoji srce neosvojivog Džordža Klunija s kojim ima blizance Aleksandera i Elu, krasi naslovnicu novog broja američkog izdanja magazina Vogue u lepršavoj haljini s potpisom proslavljenog Aleksandra Mekvina

Enterijer
14:27h Autor:
Zavirite u porodično gnezdo Amal i Džordža Klunija: Raskošan engleski dom kao iz bajke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uvek besprekorno doterana, londonska advokaatica libanskih korena Amal Kluni prvi puta je otvorila vrata svog idličnog doma u Soningu, malenom mestu u engleskom Berkširu, gde živi sa suprugom i decom.

foto: Profimedia

Markantna advokatica zaista ima neverovatnu životnu priču: poznata je humanitarka, visokopozicionirana advokatica, majka blizanaca, modna ikona i supruga holivudske legende Džordža Klunija.

Dom Džordža i Amal Kluni izgleda veličanstveno, a par čuva bezbroj detalja poput slike Džordžovog psa Ajnštajna koji nije više među živima, njihovih slika s venčanja ili figure glave žirafe, što procenitelje nekretnina prilikom posete njihovom domu nije nimalo impresioniralo.

Amal Kluni prošetala dve savršene kombinacije u jednom danu: Seksi izgled za sastanak sa mužem! (FOTO)

A post shared by HELLO! Pakistan (@hellopakistan) on

"Rekli su da to nema nikakvu vrednost", smeje se Amal.

Par u svom engleskom domu živi od 2014. godine, a poslužio im je i kao mesto gde su pobegli za medeni mjesec i gde podižu blizance.

"Nastojimo da podignemo sigurnost našeg doma na sve načine", otkrila je Amal.

Zanimljivo je da su komšije Klunijevih britanska premijerka Tereza Mej i njen suprug.

Za Vogue je otkrila ponešto o svojoj ljubavi prema modi, o životu pre udaje za Džordža i o tome koliko su se njihovi životi promenili nakon dolaska blizanaca.

foto: Profimedia

Lepu Amal za Vogue je fotografisala proslavljena Eni Libovic, a dosad neviđene fotografije prikazuju atraktivnu suprugu Džordža Klunija kako odmara u kožnim pantalonama i udobnom džemperu ili dok koncentrisano proučava svoje spise.

Zavirite u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: Raskošan penthaus od 230 kvadrata! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs