Ljubavna priča slavnog para

Već je digla ruke od ljubavi u 35. godini, a onda je naišao on: Kako je Džordž iz korena promenio život Amal Kluni! (FOTO)

Advokatica je u braku s glumcem Džordžom Klunijem s kojim ima desetomesečne blizance Elu i Aleksandra

Ljubav i zavođenje
Autor:
Već je digla ruke od ljubavi u 35. godini, a onda je naišao on: Kako je Džordž iz korena promenio život Amal Kluni! (FOTO)
Foto: AP / Joel Ryan

Amal Kluni je i pre udaje za Džordža Klunija bila dobro poznata javnosti zbog svoje uspešne advokatske karijere, ali malo toga se znalo o njenom privatnom životu.

U intervjuima je Amal uglavnom pričala o svom poslu, ali u novom Vogue-u lepa 40-godišnjakinja je otkrila nepoznate detalje o sebi, svom detinjstvu i odrastanju, ali i o tome kako je nedugo pre susreta s Klunijem bila uverena da joj ljubav nije suđena.

foto: Profimedia

Amalina mama Bari bila je ugledna politička novinarka, a otac Ramzi potpredsednik organizacije Universal Federation of Travel Agents Association, koja sarađuje s UN-om. Amal se rodila u Bejrutu u vreme zatišja u libanskom građanskom ratu. Roditelji su joj dali ime Amal, što u prevodu znači nada.

Porodica se kasnije preselila u London, gde je Amal pohađala osnovnu i srednju školu i bila je uvek odlična učenica koja je volela i da se provodi. Na Oksfordu je upisala studije prava i to joj je, kaže, bila odlična promena nakon što je pohađala školu u kojoj su bile samo devojke. Usledio je period u kojem je Amal morala da žrtvuje noćne izlaske i u Njujorku je upisala magistraturu i postala stipendistkinja kompanije Sullivan & Cromwell.

Pravo lice Amal Kluni: Žena zbog koje je Džordž pao u drugi plan! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kada bih iz kancelarije izašla pre 22 sata, to je bio ogroman uspeh i to je značilo da imam vremena da odem i na večeru s prijateljicama", ispričala je za Vogue. Pre 14 godina stažirala je i na međunarodnom sudu u Hagu i to radeći na slučaju Slobodana Miloševića. Kasnije je Amal branila bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko, urednika Al Džazire Mohameda Fahmija...

Karijera joj je tada bila na vrhuncu i nije razmišljala o ljubavi, a bila je uverena da će teško pronaći srodnu dušu kad to nije uspela do 35. godine. Ali onda je upoznala fatalnog Klunija.

10 stvari koje niste znali o Džordžu Kluniju: Šta je radio zbog besparice, kakvog neobičnog ljubimca je imao? (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Sve je bilo tako prirodno. Pre njega uvek sam se nadala da postoji takva ljubav koja ne zahteva nikakva vaganja i slično. To je jedina stvar u životu u kojoj je sreća najveći faktor. Imala sam 35 godina kada sam upoznala Džordža. Nisam ni sanjala da će mi se to dogoditi, a ideja da se udam i imam porodicu nije me uopšte uzbuđivala", priznala je u intervjuu.

Džeordž i Amal venčali su se 2014. godine u Veneciji i roditelji su desetomesečnih blizanaca Ele i Aleksandra.

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs