Šta sve ljudi sebi dozvoljavaju

Zbog komentara pored ove fotografije mrzi ga ceo svet: Totalno poniženje žena! (FOTO)

Neke su navele da u takvu kuću ne bi ni ušle i da je devojka dugo i ostala, s obzirom na to u kakav ju je dom doveo

Ljubav i zavođenje
15:34h Autor:
Zbog komentara pored ove fotografije mrzi ga ceo svet: Totalno poniženje žena! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter / VJBritemanLive

Muzičar VJ, poznat i kao The Liveman odlučio je da testira da li je njegova devojka "materijal za brak" na jedan, mnogima, neobičan način.

U svom domu je ostavio neurednu kuhinju da proveri hoće li ona to da očisti i pospremi. Kako je objavio na Tviteru, ostao je razočaran jer ona to nije uradila i shvatio je da nije devojka za brak. Zbog tog komentara uz fotografiju, njegovi obožavaoci su ga izvređali i mnoge obožavateljke su napisale da nije u redu da ženu testira na ovakav način, niti da smatra da bi nečija žena trebalo da bude kućna pomoćnica. Neke su navele da u takvu kuću ne bi ni ušle i da je devojka dugo i ostala, s obzirom na to u kakav ju je dom doveo.

Podigla prašinu objavom da žene rade teže poslove: Na ovakvu reakciju nije računala! (FOTO)

"Pozvao sam svoju devojku prvi put u životu u kuću, i, da budem iskren, bio sam izuzetno razočaran. Otišla je, a da nije čak ni sudove oprala. Mislio sam da je ovaj put reč o odličnom materijalu za ženidbu, ali je pala na testu."

Retki su stali u njegovu odbranu napisavši da je devojka mogla ipak malo da pospremi njegov nered. Čini se da muzičara negativni komentari nisu pogodili, jer je onima koje su ga izvređali napisao: "Sledeći put kada budete išle kod svojih muškaraca u kuću, uverite se da ste sve počistile jer nikad se ne zna da li je u pitanju test."

Ispovest muškarca oduševila žene: Šta znači prljava čaša u sudoperi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs