Velike podudarnosti

Upoznali se preko interneta, a onda shvatili neverovatnu istinu: Ubeđeni su da ih je sudbina spojila!

Par je otišao na svoj prvi sastanak 2015. nakon što su se upoznali na Tinderu, a posle desetak dana razmenili su telefonske brojeve

Ljubav i zavođenje
Autor:
Upoznali se preko interneta, a onda shvatili neverovatnu istinu:  Ubeđeni su da ih je sudbina spojila!
Foto: Shutterstock

Mnogi traže svoju srodnu dušu na platformama za onlajn upoznavanje partnera, a među njima su i Džejmi Franc Barket i Entoni Barket koji su se nedavno i venčali.

Par je otišao na svoj prvi sastanak 2015. nakon što su se upoznali na Tinderu, a posle desetak dana razmenili su telefonske brojeve. Kada je Entoni poslao imejl Džejmi, poruka se pojavila na njenom ekranu, a Džejmi je opazila da se njegova imejl adresa završava brojevima 11493, što je datum njenog rođenja.

Preleteo hiljadu kilometara da se nađe sa ženom koju je upoznao preko Interneta: Gorko zažalio čim je kročio na aerodrom! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Par tvrdi da je njihovo upoznavanje prouzrokovala sudbina koja ih je spojila jer su srodne duše. Otkrili su da su oboje rođeni istog dana, u istoj bolnici.

Entoni je na svet došao u 11h, a Džejmi u 18h. Džejmi je pomislila da te brojke iz njegove imejl adrese možda znače datum rođenja. Bila je u pravu. S obzirom na to da žive u gradovima udaljenima oko 60 kilometara, upitala ga je u kojoj bolnici je rođen. Iznenadila se kada je odgovorio "Ist Džeferson" jer je to bila bolnica u kojoj je i ona rođena. Odlučili su da moraju da se upoznaju na sastanku. Tokom večeri, koja je, tvrdi Džejmi za britanski Metro, prebrzo prošla, primetila je da je Entoni levoruk. Baš kao i ona.

Ovako anđeli pomažu da nađete idealnog partnera: Od sudbine se ne može pobeći!

foto: Shutterstock

Kad su to rekli svojim roditeljima, i oni su bili iznenađeni podudarnostima, a majke su pokušavale da se prisete da li su se možda srele u porodilištu. Džejmi je presrećna što će, poput svoje braće blizanaca, sada i ona rođendane slaviti sa suprugom, a oboje su saglasni da ih je spojila – sudbina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs