Astrologija otkriva

Stvoreni da zajedno ostare: 6 horoskopskih parova koji su sudbinski vezani!

Da li vam je teško da pronađete ljubav u životu? Možda ste zarobljeni u vezi koja nije dobra za vas. Osećate da vam se svet ruši, a pritisak je sve veći. Čini vam se da vam ponestaje vremena da pronađete svoju srodnu dušu, ali ne možete da podnesete još jednu beznadežnu vezu sa nekim

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Ono što jednu vezu čini sjajnom jeste emotivna povezanost između dvoje ljudi. Iz te emocionalne povezanosti rađa se ljubav, empatija, saosećajnost i posvećenost. Bez emotivne povezanosti, i najmanja prepreka može da sruši vezu. Zbog toga bi trebalo da usmerite svoju energiju da pronađete osobu sa kojom možete izgraditi duboku emotivnu povezanost. To nije lako, pa bi zato možda trebalo da se posavetujete sa zvezdama.

 

1. Blizanci i Vodolija

 

I Blizanci i Vodolije imaju ekstremne ličnosti koje se međusobno poništavaju. Oboje vole da žive na ivici i zato tako dobro funkcionišu. Strastveni su i ta strast je nešto na šta uvek mogu da se oslone kada stvari krenu nizbrdo. Blizanci žive spontano, dok su Vodolije veoma krute i organizovane. Zbog toga se tako dobro dopunjuju.

 

Godišnji horoskop za 2018: Najpreciznije karte nepogrešivo pogađaju budućnost!

foto: Shutterstock

2. Vaga i Rak

 

Termin "srodna duša" nije nešto što treba olako koristiti. Međutim, kada se radi o Vagi i Raku, oni su par iz raja. Oni su oličenje ovog termina. Vagama je potrebna naklonost i potvrda drugih ljudi, a Rak je veoma brižno biće. Oboje su veoma emotivni i komunikativni i stalno razgovaraju o tome kako da im veza postane još bolja.

 

3. Vaga i Škorpija

 

Vage i Škorpije su najbolji prijatelji. Između njih postoji takva sinergija koju teško mogu naći u drugim vezama. Škorpije su veoma opsesivne i strastvene, dok Vage vole da su nečija opsesija i da budu voljene. Zato ovaj par tako dobro funkcioniše. Potrebno im je malo vremena da razviju osećanja jedno za drugo, ali kada se iskra zapali, ništa neće sprečiti taj plamen da gori sve jače i jače.

 

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

foto: Shutterstock

4. Devica i Bik

 

Retki su parovi čija hemija i povezanost mogu da pariraju Devici i Biku. Oni se toliko dobro povezuju u mnogim aspektima života. Dobri su poslovni partneri. Oni su kompatibilni ljubavnici i najbolji prijatelji. Bikovi su ambiciozni i okrenuti ka ostvarenju svojih ciljeva, dok su Device uravnotežene i jednostavne. Sjajno se slažu i praktično su nezaustavljivi.

 

5. Strelac i Ovan

 

Od ovog para nema većih avanturista. Oni su radoznali i imaju prirodnu glad za uzbuđenjima. Ove lutalice u srcu uvek se prepuštaju svojoj unutrašnjoj radoznalosti za životom i svetom. Ne plaše se da iskorače iz svoje zone komfora. Veoma su pametna i strastvena stvorenja. Iako to ponekad može biti izvor sukoba, umeju dobro da se izbore s njima.

 

Mesečni horoskop za mart: Bikove čeka drastična finansijska promena, Blizance ljubav u krugu prijatelja!

foto: Shutterstock

6. Rak i Ribe

 

Ovoj vezi nikada neće faliti saosećajnosti, osećajnosti i emotivne inteligencije. Oni uvek pronađu način da reše svoje emotivne probleme. Ne plaše se da vode duge i duboke razgovore. Iako možda izgledaju krotko i jednostavnog uma, imaju snažno srce. Uvek su u skladu sa svojim osećanjima i znaju kako da se ophode prema onom drugom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...