Otkrite njegove potrebe

Naučite da ga slušate i budite tu: Ovo muškarci traže u vezama!

Ne lažite da je sve u redu kada nije

Ljubav i zavođenje 01.03.2018. - 22:14h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Uprkos onome što važi za muškarce, oni zapravo dosta traže u vezi. Ne možete zahtevati jaku i zdravu vezu bez razumevanja i znanja ovih jednostavnih činjenica.

 

Veze najčešće propadaju zbog nerazumevanja i manjka komunikacije između partnera. U slučaju da oboje ne slušate i poštujete potrebe onog drugog veza će propasti. Nemojte samo da se pravite da razumete šta vaš muškarac želi. Odvojite vreme kako otkrili njegove potrebe.

 

Ovo su neke stvari na koje treba da obratite pažnju kako biste bolje razumeli svog muškarca.

 

1. Hvalite ga

 

Iako zvuči jednostavno, koliko žena pohvali partnera kada uradi nešto dobro umesto da ga stalno kritikuje? Muškarci imaju osetljiv ego, te ih kritike lako mogu uvrediti, a pohvale ih mogu podstaći. Oni vole da "spasu dan", da budu heroji koji će spasiti damu u nevolji. Nemojte da pretpostavljate da im pohvala nije potrebna zato što znaju koliko su dobri. Ako urade nešto dobro, pohvalite ih iskreno i oni će znati da ih volite.

 

Nauka potvrdila: Što manje radite ovo to vam je brak bolji!

foto: Profimedia

2. Prihvatanje

 

Muškarci znaju da nisu savršeni. Vrlo dobro znaju koje su njihove mane. Voljni su da promene neke stvari, ali nekih se neće odreći ni pod koju cenu. Učinite da se osećaju kao da ih prihvatate, ono dobro i loše, i biće vam zahvalni.

 

3. Poštovanje

 

Možda to ne pokazuju, ali je muškarcima veoma važno da ih poštujete. Poštujte njihov izbor karijere, izbor odeće, porodicu i prijatelje. Pokušajte da preispitujete njihove odluke što je manje moguće i poštujte ono što jesu. Manjak poštovanja utiče na njihov ego i ponos. Učiniće da se osećaju bezvredno zato što bi trebalo da budu vaši zaštitnici, a ako ih ne poštujete smatraće da nisu.

 

4. Mogućnost da iskažu emocije

 

Mislite li da su muškarci nepobedivi? Da li mislite da zaista nikada ne plaču? Bez obzira na to koliko se trude da izgledaju jaki, obično su jako emocionalni. Ponekad i oni plaču. Ne zbog filma, kao i mi, već zbog lošeg dana na poslu, brige o budućnosti ili bolesti bližnjih.

 

Produbite intimu: Ove poze će vas još više povezati sa partnerom!

foto: Profimedia

Takođe, nikada ne plaču pred drugim muškarcima. To je nepisano pravilo. Vi treba da budete njihova "sigurna luka". Trebate im kada su ranjivi, ne da ih osuđujete ili dajete savete, samo da ih slušate i budete tu za njih.

 

5. Iskrenost

 

Muškarci vole da jasno traže ono što žele i isto očekuju od vas. Budite iskreni i direktni sa njima. Ne lažite da je sve u redu kada nije. Stavite im do znanja šta mislite. Imajte na umu da jako malo muškaraca može da vas pročita kao što vi možete njega.

 

6. Prostor

 

Kao što već znate, muškarci imaju veliki problem sa vezivanjem. Ako pokušate da mu nametnete obavezu poželeće da pobegne što pre. Muškarcima treba prostor. Želi da izlazi sa svojim prijateljima, sređuje kola, skuplja sličice šta god to bilo samo im je potrebno da to rade sami. Budite oprezne da ih ne gušite i sve će biti u redu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs