Sva pažnja biće na vama

Neka mu nedostajete: Laki način da učinite da muškarac poludi za vama!

Ako se viđate previše često, nećete mu nedostajati. Zato pokušajte da mu date malo ličnog prostora

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Romantična veza je ponekada komplikovana stvar. Neki ljudi misle da je dovoljno samo da pronađete posebnu osobu i zaljubite se u nju. Kako god, oni koji su već u vezi znaju da je to ponekad težak posao koji zahteva mnogo ljubavi, strpeljenja i truda.

 

Po pravilu, žene su emotivnije od muškaraca. Stalno im nedostaje njihova jača polovina i uglavnom traže dosta pažnje od njih. Zbog toga žene često misle da ih njihov partner ne voli i da mu ne nedostaju.

 

Iako ovo nije baš tačno, donosimo vam nekoliko saveta kako da rešite ovaj problem. Predlažemo vam deset jednostavnih načina da učinite da vaš muškarac poželi da ste odmah pored njega. Isprobajte barem jedan od njih i ubrzo ćete videti rezultate.

 

1. Namerno ostavljajte stvari za sobom

 

Kako biste mu nedostajali ostavljajte svoje stvari u njegovoj kući ili autu. Možete ostaviti poruku ili minđušu na primer. Kada bude video ove mali stvari, setiće vas se i misliće na vreme koje ste proveli zajedno.

 

2. Lični prostor je bitan

 

Ako se viđate previše često, nećete mu nedostajati. Zato pokušajte da mu date malo ličnog prostora. Bilo bi dobro da pronađete neki hobi. Idite na neki kurs jezika ili joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljima ili nešto slično. Neka mu nedostajete dok vi ne mislite na njega.

 

Srodna duša prema horoskopskom znaku: Ovnu treba neko da ga izaziva, Strelcu da ga iznenađuje!

foto: Shutterstock

3. Neka vas čeka

 

Ne treba da odgovarate na njegove poruke i pozive odmah. Ali, to ne znači ni da treba da prođu sati dok ne dobije odgovor. Sasvim je dovoljno da sačekate nekoliko minuta pre nego što mu pošaljete poruku. Tako ćete učiniti da mu nedostajete i da misli na vas.

 

4. Ne brzajte

 

Veoma često muškarci vole kada veza brzo napreduje. Međutim, ako primetite da kod vašeg partnera sve ide brzo, trebali biste malo da usporite. Trebalo bi da ostavite vremena da vas upozna i razume bolje. Na taj način, iščekivaće sastanak i radovaće se vremenu provedenim sa vama.

 

5. Parfem

 

Mali trikovi će takođe učiniti svoje. Možete da iskoristite svoj parfem kako biste mu nedostajali i kako bi mislio na vas. Parfem treba da bude jednostavan i jedinstven kako bi se setio vas svaki put kada ga

 

6. Budite tajanstvene

 

Ne budite otvorena knjiga pred njim. Budite malo misteriozne i ne govorite mu sve o sebi na prvom sastanku. Na ovaj način, učinićete da poželi da vas viđa iznova i iznova kako bi vas bolje upoznao.

 

Od ovakve žene beži svaki muškarac: 10 poteza zbog kojih ćete ga sigurno izgubiti!

foto: Shutterstock

7. Avanture

 

Veoma često vaš muškarac će želeti da bude jedini koji će izmamiti vaš osmeh. Baš zato treba da provodite više vremena i zabavljate se ne samo sa njim već i sa vašim prijateljima.

 

On će znati da se provodite sa drugim ljudima i to će ga naterati da mu nedostajte. Pored toga, kvalitetno provedeno vreme sa vašim prijateljima i sa njim učiniće vas pozitivnijom osobom.

 

8. Pokažite malo interesovanja za nekog (ili nešto) drugo

 

Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato treba da ga napravite malo ljubomornim. Možete mu reći da vam nedostaje neko od vaših prijatelja ili da želite da provedete više vremena u teretani. Naravno, ne treba da preterujete.

 

9. Promena

 

Kada idete na sastanak sa njim bolje je da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite frizuru i naravno šminku. Neka misli o vama u najboljem izdanju do sledećeg viđenja.

 

10. Učinite da uvek želi još

 

Provedite vreme sa njim, skuvajte mu nesto posebno ukusno, zabavite ga i razumite, ali mu stavite do znanja da imate svoj ponos i čast. Na ovaj način žudeće za vašim društvom i pažnjom.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...