Dajte im mali podsticaj

Lekcije fatalnih zavodnica: Uradite ove 3 stvari i muškarci će poludeti za vama!

Nije nikakva novost da muškarci vole malo izazova

Ljubav i zavođenje
21:42h Autor:
Foto: Shutterstock

Evo kako da postignete svoj cilj – da zainteresujete muškarca, a da ga ne oterate foliranjem. I ništa ne brinite, zvaće vas sigurno.

 

Ako vaš model ponašanja u vezama liči na začarani krug stalnog zaljubljivanja u muškarce koji vam se nikad ne jave, vreme je da promenite pristup.

 

Nije nikakva novost da muškarci vole malo izazova. I dok žene zaljubljivanje uglavnom vide kao “prst sudbine”, muškarci se neće potruditi previše sve dok ne dobiju mali podsticaj…

 

I upravo nas to dovodi do novog plana: vaše transformacije u gospođicu Nedodirljivu. Ali, na dobar način.

 

Iako ovo možda zvuči kao da se vraćate u gimnazijske dane, malo uzdržanosti i malo igrica može vam doneti upravo ono što vam sve vreme izmiče – muškarca koji će biti spreman da se malo potrudi oko vas.

 

Naravno, biće vam potrebno malo samokontrole, naročito ako niste navikli na to da vi vučete konce kad se upoznate sa nekim novim, ali… Vrlo brzo ćete videti da je to mnogo bolje nego da provedete još ko zna koliko dana čekajući da vam se on javi…

 

Potrebno je samo da uradite tri stvari, one koje su ženama koje imaju samopouzdanja toliko prirodne da ih rade i ne razmišljajući:

 

Srodna duša prema horoskopskom znaku: Ovnu treba nako da ga izaziva, Strelcu da ga iznenađuje!

foto: Profimedia

Budite malo na distanci

 

Iz nekog razloga, žene su sebi uvrtele u glavu da su muškarci nesposobni da shvate da nam se dopadaju, i da zbog toga moramo da se potrudimo da im to jasno stavimo do znanja. I onda su se muškarci ulenjili i sad ih mrzi da se trude, a to mora da se promeni.

 

Umesto da vi šaljete signal da ste zainteresovani, neka on priđe vama. I onda, neka se potrudi da zadobije vašu pažnju, jer vi ste neko oko koga se vredi potruditi, zar ne?

 

Zašto je to važno? Zato što ako se muškarac ne trudi oko vas na samom početku, dok se još upoznajete, neće se promeniti nikad.

 

I zato nemojte da se istopite čim vam se obrati, koliko god da vam se dopada. Budite ljubazne, prijatne i opuštene, ali nemojte mu staviti do znanja koliko ste oduševljene što vam je prišao.

 

Ako se bojite da bi to moglo da ga otera, bez brige. Ako se to desi, to samo znači da ionako nije bio vredan pažnje.

 

Od ovakve žene beži svaki muškarac: 10 poteza zbog kojih ćete ga sigurno izgubiti!

foto: Shutterstock

Budite malo sumnjičavi

 

Nemojte sve što govori bezuslovno prihvatati kao istinu. Na nesreću, ljudi lažu, mnogi čak i veći deo vremena, tako da ne možete na prvom sastanku znati u šta se upuštate.

 

Zato je ok da budete pomalo nepoverljivi. Postavljajte pitanja, dajte sve od sebe da ga što je moguće bolje upoznate. To je jedini način da se zaštitite od mogućih neprijatnih iznenađenja.

 

Dok ne osetite celim bićem da možete da mu verujete, nemojte se opustiti i zadržite malu distancu. Nemojte mu reći gde tačno stanujete pre vremena, odnosno pre nego što se dobro upoznate.

 

Budite malo zauzeti

 

Kad tek počnemo da se viđamo sa nekim, želimo svaki slobodan trenutak da provedemo s tom osobom. Ali, pokušajte da odolite tom iskušenju. Bolje je i zdravije da se stvari odvijaju polako. Sačekajte malo pre nego što odgovorite na poruku, čak i ako gledate u telefon čekajući njegov poziv. Ako mislite da će ga to oterati, imajte na umu jedno: neko ko nema strpljenja da sačeka pola sata, sat da mu vi odgovorite na poruku nije vredan vaše pažnje.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...