Iz iskustva jedne devojke

Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!

Sa šoljom tople, mirisne Black'N'Easy kafe u ruci otvorila sam vrata i predstavila se komšiji

Lifestyle
23:45h Autor:
Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!
Foto: Thinkstock

Pre dve nedelje sam čula buku u hodniku zgrade. Pogledala sam kroz ključaonicu i imala šta da vidim! Njega! Apolona, koji se doselio u stan prekoputa mog. Da li je to moguće?

A ja sam tada bila u svom najgorem vikend izdanju! Nije bilo šanse da mu sada priđem i poželim mu dobrodošlicu, ionako bi me "oduvao" zbog napornog preseljenja u kojem se nalazio.

Zato sam razradila taktiku! Kad god sam kod kuće, obraćaću više pažnje na zvukove otvaranja vrata prekoputa i baciću se na posao! Jeste, postala sam poput onih bakica koje sve špijuniraju u zgradi, ali šta da se radi, cilj opravdava sredstvo! A onda mi se malopre sreća konačno osmehnula!

Sa šoljom tople, mirisne Black'N'Easy kafe u ruci otvorila sam vrata i predstavila se komšiji. Čini mi se da se upravo vratio sa posla i predložila sam mu da svrati na pravu domaću tursku Black'N'Easy kafu. Taman da se upoznamo i da se on malo okrepi uz omiljeni napitak.

Iako je u početku oklevao jer je bio umoran i smatrao da neće biti dobro društvo, bilo je očigledno da nije mogao da odoli tom mirisu! Na kraju krajeva, nema tog muškarca kojem jedna šoljica kafe ne može da izmami osmeh na lice!

Foto: Stil
Foto: Stil

Otišao je samo da se presvuče, a ja sam sa nestrpljenjem iščekivala zvuk zvona na ulaznim vratima. Tokom tih desetak minuta razjurila sam se po stanu da sklonim haos (kojeg realno nije bilo, ali ja sam sva bila sluđena). I onda je pozvonio... A ja sam se šokirala!

"Prvi put se ne ide u goste praznih ruku", rekao je i pružio prelepu ukrasnu kesu punu kesica Black'N'Easy-a. Pa ovo je neverovatno! Znači, oboje pijemo istu kafu!

Na brzinu sam pomešala kesicu Black’N’Easy-a i vruću vodu i osetila kako se prijatan miris širi mojim stanom. Baš to je i on prokomentarisao!

Pričali smo ne uz jednu, nego dve kafe! Odmah smo se "skapirali", a kada smo pogledali na sat, nismo mogli da verujemo da već tri sata uživamo u kafi i razgovoru. I sve je krenulo upravo od ovog toplog i ukusnog napitka.

"Sutra kod mene u isto vreme? Ja ću da nam napravim Black'N'Easy", rekao mi je kada je odlazio.

"Jok i neću", pomislila sam u sebi, ali sam se trudila da izgledam što je moguće opuštenije. Podigla sam šolju i rekla mu: "Sutra kod tebe. Očekujem podjednako odličnu šolju prave turske Black’N’Easy kafe!"

Pročitajte još: Za sve one koji ne idu na more: 5 saveta za najbolji odmor ikada!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs