NIKO NE ZNA DA JE TOZOVAC BIO U VEZI SA OVOM GLUMICOM IZ SREĆNIH LJUDI: "To je bila jedna šema moje mladosti u Beogradu"

Ona danas proslavlja 93. rođendan a njen život nije bio ni malo lak usled velike porodične tragedije koja ju je zadesila.

Celebrities
Autor:
NIKO NE ZNA DA JE TOZOVAC BIO U VEZI SA OVOM GLUMICOM IZ SREĆNIH LJUDI: "To je bila jedna šema moje mladosti u Beogradu"
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Predrag Živković Tozovac je bio legendarni pevač narodne muzike, ostavio je iza sebe mnoštvo hitova koje je iznedrila njegova bogata muzička karijera. Pored toga, pažnju javnosti su privlačili i detalji iz njegovog privatnog života...

Čuvena glumica Žiža Stojanović, koju smo obožavali u ulozi Cane Fontane u seriji "Srećni ljudi", otkrila je, tokom svog boravka u rijalitiju "Zadruga", da je svojevremeno bila u vezi s Tozovcem, piše Glossy.

Ona je ispričala da je reč o ljubavi iz mladosti.

"Tozovac je jedan šmeker. To je bila jedna šema u Beogradu kad sam bila mlada", rekla je Stojanovićeva.

Žižu Stojanović (93), koju mnogi znaju po ulozi Cane Fontane u seriji "Srećni ljudi", preživela je veliku porodičnu tragediju. Ono od čega svaka majka strahuje, desilo se upravo čuvenoj glumici.

Njoj je pre 10 godina preminula ćerka Sanja, koju je dobila u braku s kolegom Vladom Matićem. Od tog gubitka ona se nikad nije oporavila, a njeni prijatelji kažu da se tada i razbolela. Ostao joj je samo unuk Uroš, koji živi u Berlinu.

- Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi. Bilo je u pitanju teže oboljenje. Moj unuk Uroš je izgubio majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti. Moj Uroš ima samo mene. To je bio najteži trenutak u mom životu, ali ne želim da detaljišem - ispričala je Žiža za medije 2017. godine.

Žiža Stojanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Žiža je ćerku dobila u braku sa kolegom Vladislavom Matićem, a kako je svojevremeno ispričala on nije bio njena najveća ljubav. Tu ulogu u njenom životu imao je glumac Dušan Bulajić, sa kojim je bila u ljubavi dve godine, nakon čega se on oženio glumicom Oliverom Marković.

Gubitak ćerke nije jedina muka s kojom se glumica bori. Ona godinama jedva sastavlja kraj s krajem jer živi od samo 30.000 dinara, koliko iznosi njena penzija. Upravo zbog toga je pre izvesnog vremena prihvatila učešće u rijalitiju.

Žiža Stojanović
foto: Kurir/Marina Lopičić

- Imam samo 30.000 dinara, nemam nacionalnu penziju! A samo glavne uloge sam igrala! Glumim od osme godine, imam preko 120 odigranih uloga. Ne pijem, ne pušim i nisam zla. Pobožna sam, nisam u klanovima i, eto, nemam nacionalnu penziju - govorila je Žiža.

- Dok poplaća sve dadžbine i komunalije, ne ostane joj maltene ništa. Sreća pa ima svoj krov nad glavom. Krivo joj je i osećala se poniženo što nije dobila nacionalnu penziju jer smatra da ju je svojim radom zaslužila. Koliko smo upućeni, ona je dobila dobar honorar za učešće, pa će sigurno taj novac prištedeti - rekao je svojevremeno jedan Žižin komšija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs