Radila mu iza leđa

Pre nje nije znao za pravu ljubav, a ona ga varala: Supruga slavnog glumca pokušala da sakrije vanbračnu aferu! (FOTO)

Da su 2015. godine odlučili da naprave predah od svog dugogodišnjeg braka, znali su tek retki, a tokom tog perioda supruga Kolina Firta, Livija Đuđoli, utehu je pronašla u svom prijatelju iz detinjstva, italijanskom novinaru. Ipak, Firt i Livija su odlučili da braku daju drugu šansu, pa je ona prekinula sve veze sa ljubavnikom, što se njemu očigledno nije svidelo

Ljubav i zavođenje
21:14h Autor:
Pre nje nije znao za pravu ljubav, a ona ga varala: Supruga slavnog glumca pokušala da sakrije vanbračnu aferu! (FOTO)
Foto: AP / Ettore Ferrari

Veliki broj svetskih medija juče je preneo vest da slavni oskarovac Kolin Firt i njegova supruga Livija Đuđoli trenutno proživljavaju dane iz noćne more, živeći u strahu od njenog prijatelja iz detinjstva koji im preti telefonom, šalje zastrašujuće poruke, a sve zbog toga što je ona, eto tako, odlučila da ga izbaci iz svog života.

Ipak, istina je, čini se, sasvim drugačija i saznala se ubrzo. Nakon što je Livija zatražila policijsku zaštitu, tvrdeći da je italijanski novinar Marko Brankaća maltretira mnogobrojnim, zastrašujućim porukama, ali i uznemiruje pozivima, otkrilo se da je ona sve to uradila samo da bi prikrila svoju vanbračnu aferu.

Sada uživa u bračnoj sreći sa Salmom Hajek: Afera sa poznatom manekenkom zamalo ga koštala svega! (FOTO)

foto: AP / Steffo Loos

Naime, tokom 2015. i 2016. godine Kolin Firt i njegova supruga odlučili su da naprave "predah od svog dvadesetogodišnjeg braka". U potpunoj tajnosti par je odlučio da se na neko vreme rastane, a u tom periodu ona je utehu pronašla upravo u svom prijatelju iz detinjstva.

Nakon nekog vremena Firt i Livija su shvatili da ipak žele da spasu svoj brak, tokom kojeg su dobili dvojicu sinova, Lucu i Matea, zato je ona prekinula vezu s Markom Brankaćom, što se, izgleda, njemu nije svidelo.

Pre nje imao samo nesrećne ljubavi: Kada ju je upoznao, život mu se potpuno preokrenuo! (FOTO)

foto: AP / Antonio Calanni

"Gospodin Brankaća je nekoliko meseci zlostavljao i zastrašivao Liviju, a dosta toga je i dokumentovano. Iz očiglednih razloga, nisu želeli da sve ovo postane javna stvar", rekao je portparol para, dodavši da su prvi detalji policijskog izveštaja objavljeni u italijanskim novinama La Repubblica.

U njemu je stajalo da italijanski novinar nije mogao da podnese da ga ljubav iz detinjstva preko noći izbriše iz svog života, zato je odlučio da je uhodi, a zapretio je i da će objaviti kompromitujuće tekstove o njoj i njenom suprugu, ali i da će poslati njihove intimne fotografije Kolinu Firtu.

Otac i sin imali istu ljubavnicu: Otkrivena tajna najpoznatijeg britanskog premijera! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Hot news Daily

Marko Brankaća, novinar italijanske novinske agencije Ansa, tvrdi da su sve te optužbe lažne.

"Bili smo u ljubavnoj vezi i želela je da ostavi Kolina zbog mene. Moje "uhođenje" sastoji se od dve poruke preko WhatsApp-a nakon što je u junu 2016. okončala našu vezu i jednog mejla koji sam poslao Kolinu i rekao mu za svoju vezu s Livijom. Danas žalim što sam ga poslao, a ona je celu priču smislila u strahu da ću javnosti ispričati sve što mi je otkrila o svom braku i njegovom poslu", rekao je Marko i dodao da je upravo Livija, tokom godina, njemu poslala stotine ljubavnih poruka, fotografija i video snimaka, pa čak i svoj tajni dnevnik.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Ukoliko mu se dokaže krivica, italijanski novinar mogao bi da završi na četiri godine iza zatvorskih rešetki, a njegovi advokati tvrde da on nije imao apsolutno nikakve veze sa svim za šta ga terete i da su već uložili žalbu kako bi sačuvali njegovu čast i "dobro ime".

Livija Đuđoli je Italijanka, a i njen suprug Kolin Firt ima italijansko državljanstvo. Poznanstvo s novinarom seže još iz detinjstva i nastavilo se tokom godina. Iako žive u Londonu, porodica Firt je često u Italiji jer u jednom gradiću u Umbriji poseduju kuću.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs