Mesec dana nakon pomirenja

Uhvaćen u preljubi: Prevario najlepšu devojku sveta sa njenom kopijom! (FOTO)

Paparaco fotografije strastvenih pogleda i dodira u Majamiju brzo su obišle svet, a mora se primetiti i da je devojka fizički vrlo atraktivna i neodoljivo podseća na nju

Ljubav i zavođenje
Autor:
Uhvaćen u preljubi: Prevario najlepšu devojku sveta sa njenom kopijom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Samo mesec dana nakon pomirenja Olivija Kulpo i Deni Amendola opet su u ljubavnim problemima, barem ako se on pita. Poznati sportista američkog fudbala snimljen je ovih dana u Majamiju gde se na peščanoj plaži zabavljao s brinetom po imenu Bjanka.

Mračna prošlost najvećih zvezda: Ešton Kučer bio osumnjičen za ubistvo devojke! (FOTO)

foto: Profimedia

Zgodna devojka se nije odvajala od istaknutog fudbalera koji je inače u vezi s bivšom Mis sveta Olivijom Kulpo. Ona je ipak trenutno zaokupljena poslovnim angažmanima, pa je za potrebe snimanja za prestižni časopis Sports Illustrated otputovala u daleku Australiju.

Preljuba i skandal: Neverovatna životna priča Ingrid Bergman!(FOTO)

foto: Profimedia

Paparaco fotografije strastvenih pogleda i dodira u Majamiju brzo su obišle svet, a mora se primetiti i da je devojka fizički vrlo atraktivna i neodoljivo podseća na Kulpo. Skladne proporcije, duga smeđa kosa, preplanuli ten i lepo lice nešto su na što 32-godišnji sportista očigledno nije ostao imun.

Priznao celom svetu da ju je prevario: Zašto se nije raspao brak o kojem se priča godinama? (FOTO)

Olivija se još nije obratila novinarima na ovu temu, pa ostaje tek nagađati da li je reč o prevari ili je slavni par ponovo raskinuo i krenuo svako svojim putem.

Ljubavna priča najpoznatijeg gej para: Srušile su sve predrasude! (FOTO)

Međutim bliski izvori tvrde da je šokirana i vrlo razočarana.

"Olivija je neprijatno iznenađena i razočarana što je ovo morala da sazna na ovakav način. Deni tvrdi da je Bjanka njegova dugogodišnja prijateljica i da su oduvek jako bliski, ali da među njima nema ništa više od prijateljstva", rekli su za američke novine izvori bliski Kulpo i dodali kako ona ne veruje u njegovu priču.

Ben Aflek ponovo sam: Prvo je varao ženu sa koleginicom, a onda je i nju prevario sa plejboj zečicom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs