Karma je čudo

Zbog nje ostavio devojku sa kojom je čekao dete, a sad i sama doživela istu sudbinu: Slavnu Kardašijanku prevario dečko i to pred porođaj! (FOTO)

Još samo nekoliko dana deli Kloi Kardašijan od rođenja prvog deteta. Iako je trebalo da se posveti poslednjim pripremama za porođaj, članica klana Kardašijan je u velikim problemima jer ne prestaju da pristižu snimci iz noćnog provoda oca njenog deteta s atraktivnom striptizetom

Ljubav i zavođenje
13:54h Autor:
Zbog nje ostavio devojku sa kojom je čekao dete, a sad i sama doživela istu sudbinu: Slavnu Kardašijanku prevario dečko i to pred porođaj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Stres koji trenutno proživljava jedna od članica klana Kardašijan, Kloi, samo nekoliko dana pre termina za porođaj teško je opisati. Američki mediji, ali i društvene mreže, prepuni su snimaka iz noćnog kluba na kojima je vidljivo kako se njen dečko i otac njenog nerođenog deteta, košarkaš Tristan Tompson, ljubi s nepoznatom ženom.

Kloi Kardašijan otkriva: Kako da smršate 13 kg za mesec dana! (FOTO)

foto: Profimedia

Naravno, kako to biva danas, u svetu interneta i društvenih mreža, ubrzo se saznalo ko je dotična dama s kojom je zvezda NBA provela noć. Reč je o Lani Bler, njujorškoj striptizeti, s kojom Tompson očigledno nije imao tek prolaznu avanturu jer su viđeni nekoliko dana zaredom na raznim mestima u Njujorku, a neki snimci sežu još iz oktobra 2017. godine.

Očevici svega kažu da je košarkaš konobaricu odveo u hotel u kojem je boravio sa svojim prijateljima i da su se u baru ljubili pred svima.

Skandalozan početak ljubavne priče: On je bio oženjen i čekao dete sa ljubavnicom, ona mu rasturila brak! (FOTO)

A post shared by Kulture Klash (@thekultureklash) on

Ubrzo nakon što se saznalo ko je ona, zbog ružnih komentara koje su počeli da joj ostavljaju obožavaoci sestara Kardašijan, Lani Bler je svoj profil na Instagramu napravila privatnim i ono što na njemu trenutno objavljuje nije vidljivo. Ponašanje slavnog košarkaša osudili su mnogi, pogotovo što 33-godišnja Kloi Kardašijan treba da se porodi svakog trena, i to u Klivlendu, gde on igra za tamošnje Cleveland Cavaliers-e.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

S druge strane, moglo bi se reći da se sve vraća jer je upravo Kloi bila razlog Tompsonovog raskida s bivšom devojkom Džordan Kreg u decembru 2016. godine, kada je i ona sama bila trudna s njegovim sinom. Kloi i Tristan su vezu započeli u septembru 2016. godine, a u decembru 2017. su objavili srećnu vest o trudnoći, koja je razveselila sve članice klana Džener-Kardašijan jer je Kloi imala velikih problema sa začećem.

Varao je stalno, pa konačno priznao: Žalim zbog mnogobrojnih afera! (FOTO)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Koji će potez sada da napravi Kloi, još uvek nije poznato, ali sigurno će potražiti savet svojih poznatih sestara. Ali nije Kloi jedina Kardašijanka u ljubavnim problemima.

On je bio slavni advokat, ona nimfomanka zaluđena novcem: Bizaran brak koji nikako nije mogao da potraje! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kroz sličnu situaciju prolazi i najstarija od svih - Kortni Kardašijan, čiji je dečko Jans Bendžima viđen u sitnim noćnim satima u društvu navodne devojke Leonarda Di Kaprija, Kamile Moron.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs