Nije prezala ni od čega

On je bio slavni advokat, ona nimfomanka zaluđena novcem: Bizaran brak koji nikako nije mogao da potraje! (FOTO, VIDEO)

Njena majka ju je od tinejdžerskih godina terala da izlazi s muškarcima i da se na taj način "ostvari kao osoba"

Vip priča
20:08h Autor:
On je bio slavni advokat, ona nimfomanka zaluđena novcem: Bizaran brak koji nikako nije mogao da potraje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Mnogo zabavnije, devijantnije i zanimljivije od života sestara Kardašijan-Džener jeste život njihovih roditelja - Kris Džener, Brusa Dženera (sada Kejtlin Džener) i pokojnog advokata Roberta Kardašijana.

Pre ere rijaliti televizije, brakova s reperima i života pred ekranima začetnik dinastije bio je Robert Kardašijan. Njegovi roditelji imali najveći biznis pakovanja mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji, a on je bio jedan od naslednika bogatstva. Njegovi roditelji, Helen i Artur bili su potomci imigranata iz Karsa, današnje Turske. Jermenska porodica nekada je nosila prezime Kardašov, koje je bilo kreirano po ruskoj tradiciji, pre nego što su vratili izvorni oblik. Robert Kardašijan proslavio se kao advokat porodičnog prijatelja O Džej Simpsona, a njegov život i taj slučaj ovekovečeni su u seriji "American Crime Story: The People v O Džej Simpson" gde ga glumi Dejvid Švimer, poznat kao Ros Geler iz "Prijatelja".

foto: Profimedia

"Kris je bila neverovatno draga i dva sata je telefonirala pričajući mi o tome kako se Robert ponašao tokom suđenja, kako ga je to psihički iscrpelo", kaže Švimer o ženi koja je s Kardašijanom bila u braku od 1979. godine do 1991. a iz tog braka imaju četvoro dece - Kortni, Kim, Kloi i Roberta. Kada su se Kris i 11 godini stariji Robert Kardašijan upoznali, on je već bio uspešan advokat, fasciniran time kako Kris liči na mladu Natali Vud. Kris je njena majka od tinejdžerskih godina terala da izlazi s muškarcima i na taj način se "ostvari kao osoba", pa je Kris u to doba bila u vezi s golferom Sezarom Sanudom.

Gatara joj predvidela slavu i opasnost od vode: Konačno rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)

Kardašijan je bio uveren da je Kris previše infantilna za njega, a bio je i fasciniran Prisilom Prisli, i kao ženom, ali i kao osobom koja je bila u braku s Elvisom, kojeg je obožavao. Kada bi Elvis zvao bivšu suprugu Priscla je telefonsku slušalicu stavljala na jastuk između sebe i Roberta da i on čuje šta pevač govori. Advokatu je rasplinula sve nade da će se udati kada mu je rekla da ne planira novi brak dokle god je Elvis živ. Nije se dala ni pretvoriti u domaćicu, što je tradicionalnom Kardašijanu bilo beskrajno važno.

"Prisila se jednom i potrudila da skuva nekakav ručak, napravila je špargle i pečenje. Ali nije bilo dovoljno dobro, onda se uvredila i podivljala i rekla mu da ona 'nikada neće biti idealna jermenska ženica'", kaže Prisilin prijatelj Džoni Migdal. Raskinuli su, a Kardašijan je brzo otišao nazad kod Kris koja je pak bila fascinirana njegovim bogatstvom.

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Iako je bila iz "dobre porodice", Kris nije imala ništa, a bogati Robert je na njoj bio i vrlo štedljiv. Nije hteo da joj kupi ni gume za njen stari automobil. Ali, to se sve promenilo kada su se venčali, a Kris je počela bahato da troši njegov, a sada njihov novac. Jednom je kupila kaiš za 3.000 dolara, a Kardašijan je podivljao. Kako Prisilu nije uspeo da oblikuje u idealnu suprugu, bio je odlučan da uspe s Kris. Davao joj je knjige i snimke o uređenju kuće i pripremanju zabava. O tome bi razgovarali na kraju svake nedelje. Kardašijan je pripadao zajednici ponovo rođenih hrišćana, a iako je Kris s njim često odlazila na mise niko nije verovao da joj je srce tamo - komentarisali su da je u braku samo zbog novca. Kardašijan je pak imao jednu Bibliju kraj kreveta, jednu na radnom stolu i jednu uvek u aktovci.

foto: Profimedia

Kada su se rodile ćerke Kortni i Kim, par se preselio u vilu na Beverli Hilsu, a postali su centar društvenih zbivanja i žurki koje se pamte i do danas. Kod njih je stalno bio i Robertov najbolji prijatelj, sportista O Džej Simpson. Probleme u braku napravilo je rođenje trećeg deteta, ćerke Kloi kojoj, navodno, nije otac Robert Kardašijan.

Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije! (VIDEO)

"Voleo je Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegova. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga", kaže prijatelj porodice.

Kris je u braku postalo dosadno, pa je Kardašijanu jasno i glasno rekla da planira da 'šara'. To se dodatno pojačalo nakon rođenja sina Roba.

"Imam četvoro dece, a nisam živela život", rekla bi Kris suprugu. Počela je da se viđa s fudbalerom Todom Votermanom kojeg je čak javno predstavljala kao svog dečka, a na sastanke je vodila i malenu Kloi, koja bi čekala u automobilu. Robert je morao da ih gleda kako igraju tenis na porodičnom terenu, a nekoliko puta ih je i uhvatio u krevetu - to je bila kap koja je prelila čašu. Fudbalerov automobil je jednom čak izudarao golf palicom, a Kris je Todu rekla: "Nastavi da voziš, možda ima pušku u svom automobilu". Razveli su se 1991. godine, a Kris Kardašijan je postala Kris Džener udavši se u roku od nekoliko meseci za "najboljeg ljubavnika", olimpijca Brusa Dženera. Džener je nakon razvoda s Kris 2015. godine završio svoju tranziciju u ženu i danas se zove Kejtlin Džener.

Ispunila dugododišnji san: Kejtlin Džener (76) u kupaćem kostimu prošetala plažom! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Kada se Brus na žurkama Hjua Hefnera oblačio u žene, svi smo mislili da je to dobra zafrkancija, međutim nešto je drugo bilo u pitanju", kaže jedan od prijatelja pokojnog Hefa. Ali ni taj brak nije bio srećan. Džener je bio tako siromašan da je, kada se uselio kod Kris, doveo i svoje roditelje. Par je dobio ćerke Kendal i Kajli, a zajedno su 2007. pokrenuli rijaliti šou "Keeping Up with the Kardashians".

Robert Kardašijan se pak 1995. bacio u odbranu svog prijatelja O Džej Simpsona, optuženog za ubistvo supruge i njenog novog dečka. To ga je, kažu upoznati, izjedalo. Kris je bila besna jer je bila najbolja prijateljica ubijene, i smatrala je da je Robert odabrao pogrešnu stranu. Kardašijana i danas pamte kao "advokata O Džej Simpsona".

Tragična stvarnost: Sa 19 godina izobličena od silikona, a uzor je milionima devojaka! (FOTO)

Godinama kasnije, Kortni će upisati fakultet nakon što je napisala esej "Moji roditelji su bili na suprotnim stranama u slučaju O Džej Simpson". Dok su neki otvoreno okrenuli leđa Kardašijanu i bukvalno ga pljuvali dok je bio u automobilu, drugi, fascinirani suđenjem, su ga obožavali. Advokat se, navodno, nadao da će ga jednog dana na filmu glumiti Al Paćino ili Robert De Niro.

foto: Profimedia

Slučaj je uticao na celu porodicu. Nije bio srećan kada se Kim, kao 19-godišnjakinja, udala za Dejmona Tomasa.

"Sam sam si kriv što sam u njihove živote doveo strica Simpsona. Krivim sebe što voli Afroamerikance, a znam kako oni luduju za belim ženama", rekao je jednom o ćerkinom vereniku i njenom odabiru.

Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)

foto: Profimedia

Kardašijanu je 2003. dijagnostikovan rak od kojeg je preminuo osam nedelja kasnije. Malo pre smrti nazvala ga je, kažu, Prisila Prisli koja mu je rekla da ga "mnogo voli". To ga je rasplakalo. Robertovi prijatelji tvrde da bi bio neizmerno ponosan na svoju decu i milione koje su zaradili, iako mu se ne bi sviđao početni moment slave i Kimin porno snimak. Kris planira, napokon, da ostvari i karijeru te puca, ni manje ni više, na poziciju predsednice SAD-a.

"Ako onaj čudak s onom kosom to može da postigne, mogu i ja. Sličnog smo DNK, samo ja bolje izgledam", rekla je, navodno, Kris.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs