Pogledajte

Ispunila dugododišnji san: Kejtlin Džener (76) u kupaćem kostimu prošetala plažom! (VIDEO)

Kad je pre nekoliko godina slavni američki atletičar i biološki otac šestoro dece, Brus Džener, izjavio kako namerava da postane žena, mnogi su bili u šoku...

Star look
16:52h Autor:
Ispunila dugododišnji san: Kejtlin Džener (76) u kupaćem kostimu prošetala plažom! (VIDEO)
Kejtlin Džener, Foto: Profimedia

Brus je pred kamerama objasnio kako mu želja za promenom pola nije došla preko noći, već ju je decenijama potiskivao i da je sada, u svojim šezdesetima napokon odlučio postati svoj, odnosno svoja.

Kejtlin Džener (66) bi da usvoji dete: Želi novu porodicu!

Transformacija u ženu zvanu Kejtlin uključivala je mnoge operacije, ali i promenu stila, u čemu su novoj dami na sceni rijaliti emisija pomogle poćerka Kim i ćerka Kajli.

Iako je danas u zaraćenim odnosima sa brojnim članovima porodice Kardašijan, Kejtlin se iz dana u dan trudi da nadoknadi sve što je propustila, a sinoć je na svom Instagram profilu sa fanovima podelila doživljaj o kojem je dugo sanjala.

Kejtlin Džener ima udvarača: Košarkaš je želi samo za sebe!

67-godišnja Kejt objavila je video na kojem opušteno šeta u jednodelnom braon kupaćem kostimu sa dubokim izrezom, baca šešir s glave, manekenski se okreće kako bi pokazala figuru i viče: "Sloboda!"

Ispod videa napisala je: "Pre 40 godina terapeut me pitao koja je moja najveća želja. Odgovorila sam - da hodam po plaži i da budem ono što zaista jesam i sada...".

Video iz Meksika lajkovima je pohvalilo 1.3 miliona ljudi, a moramo da priznamo da Kejtlin izgleda srećnije nego ikad.

Gorka sudbina Kejtlin, nekada Brusa Dženera: Optužena za ubistvo starice!

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs