obavezno pročitajte

Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)

Najpoznatija svetska starleta otkrila je pet načina koji su joj omogućili svetsku slavu i uspešnu karijeru

Zanimljivosti
12:43h Autor:
Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Gotovo da ne postoji osoba koja danas ne zna za rijaliti zvezdu Kim Kardašijan Vest, a ona svoj uspeh na svetskom nivou duguje mnogčemu. Slavna 37-godišnjakinja, čiji bankovni račun broji vrtoglave iznose novca, odlučila je da tajnu svog uspeha nesebično podeli sa obožavateljima.

Za par sati prikupila preko 6 miliona lajkova: Kim Kardašijan objavila prvu fotografiju svoje ćerke Čikago! (FOTO)

Tako je na svojoj zvaničnoj internet stranici objavila fotografiju naslovne strane kultnog modnog časopisa Vog koju krasi pa je ispod fotografije napisala inspirativan tekst koji uključuje pet saveta za uspeh pomoću kojih je i sama ostvarila zavidan poslovni uspeh i svetsku slavu. - Iako ne postoji jedan univerzalni recept za uspeh, shvatila sam da mi je držanje ovih principa pomoglo da izgradim svoj posao i ostvarim snove, napisala je Kim pa nabrojala pet ključnih stvari:

Kajli Džener se porodila: Najmlađa sestra Kim Kardašijan objavila srećnu vest na neobičan način! (VIDEO)

- Ne postoji izgovor za kašnjenje, kao i da se ne pojavite negde i ne završite posao. Svako ima svoje obaveze, pa ako se obavežete ili obećate nešto, morate se pojaviti na vreme i poštovati to. Ako shvatite da nešto u vama budi strast, pronađite način da to postane vaš posao. Radićete vrednije ako dajete i srce i dušu. Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje.

Zašto trošiti novac na modnu reviju: Kim Kardašijan izgleda sjajno u novoj kolekciji svog supruga! (FOTO)

- Nemojte kriviti druge ljude za neuspeh. Odvajanjem vremena za sebe, pronaći ćete inspiraciju na neočekivanim mestima i nećete se iscrpljivati. Ako ste previše umorni na poslu, poludećete, navodi najpopularnija članica Kardašijan klana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs