čuvala trudnoću od javnosti

Kajli Džener se porodila: Najmlađa sestra Kim Kardašijan objavila srećnu vest na neobičan način! (VIDEO)

Nakon brojnih spekulacija o njeoj trudnoći, Kajli Džener priznala da se porodila i objavila video o trudničkim danima i porođaju

Vip roditelji
Autor:
Kajli Džener se porodila: Najmlađa sestra Kim Kardašijan objavila srećnu vest na neobičan način! (VIDEO)
Kajli Džener, Foto: Profimedia

Kajli Džener se mesecima nije oglašavala na društvenim mrežama, pa je zbog toga počela da kruži vest kako je ona trudna. Ipak, niko to nije mogao sa sigurnošću da dokaže, a onda je mlada rijaliti zvezda juče "priznala" svetu da se 1. februara porodila i rodila ćerku!

Ona je na instagramu objavila duži tekst objašnjavajući svojim pratiocima zašto se nije slikala trudna.

- Žao mi je što sam vas toliko dugo držala u mraku kroz sva nagađanja. Razumem da ste navikli da vas vodim na svoja putovanja. Moja trudnoća je bila nešto što nisam htela da pokazujem svetu. Znala sam da treba da se pripremim za ovu ulogu na najpozitivniji, najmanje stresan i najzdraviji način koji znam. Nije bilo planirano veliko otkrovenje. Znam da bi moja beba osetila svaki steres i svaki pokret tako da sam odabrala da uradim ovo za moj mali život i našu sreću. Trudnoća je bila nešto najlepše, osnažujuće i iskustvo koje mi je promenilo čitav život i nedostajaće mi zapravo. Cenim moje prijatelj i porodicu što su mi pomogli da ovaj poseban momenat učinim privatnim koliko je to moguće. Moja prelepa i zdrava devojčica se rodila 1. februara i nisam mogla da dočekam da to podelim sa vama. Nikad nisam osetila takvu ljubav i sreću, mogla bih da puknem. Hvala vam na razumevanju -napisala je Kajli.

Nećete verovati koliko zarađuje najmlađa sestra Kim Kardašijan: Naravno, milioni su u pitanju!(FOTO)

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iako je imala višemesečnu pauzu, Kajli je ubrzano počela da nadoknađuje to, pa je odmah nakon priznanja da se porodila, objavila video o svojoj trudnoći i porođaju. U njemu su prikazani neki emotivni trenuci koje je provela sa svojim dečkom Travisom Skotom, porodicom i prijateljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs