istraga se nastavlja

Novi detalji brutalnog ubistva holivudske zvezde: Muž Natali Vud pio viski i odbio da zove spasioce! (FOTO)

Nakon 37 godina, policija je ponovo otvorila istragu o smrti kultne glumice Natali Vud. Ona je 28. novembra 1981. godine navodno pala u more sa jahte na kojoj je bila sa tadašnjim suprugom Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom, sa kojim je tada snimala film "Brainstorm".

Vip priča
09:23h Autor:
Natali Vud i Robert Vagner, Foto: Profimedia

Okolnosti njene smrti nikada nisu utvrđene, pa je u zvaničnom saopštenju policija napisala da je uzrok smrti "utapanje i druge neutvrđene okolnosti".

 

Razlog su modrice na nogama i rukama kao i rana na obrazu. Vud je imala samo 43 godine.

 

Bizarne smrti slavnih: Jedan slučaj zamalo koštao Stivena Spilberga slobode! (FOTO)

foto: Profimedia

Neki novi dokazi upućuju da je krivac za njenu smrt upravo njen suprug, glumac Robert Vagner. To je u intervjuu istakao jedan od istražitelja glumičine smrti, nakon kojeg je policija iz Los Anđelesa ponovo otvorila slučaj.

 

Navodno je to večee kapetan jahte, Denis Davern, kada su primetili da Natali nije na brodu, pitao Vagnera da li treba da zovu pomoć preko radija, na šta je ovaj odgovorio da nema potrebe i da treba da sačekaju da vide hoće li se ona pojaviti. Sat i po nakon toga tražio je lokalce da krenu u potragu za njom, a do tada je pio viski na jahti.

 

Ona je uspela da ukroti najvećeg zavodnika 20. veka: Ja sam se u njega zaljubila i želela da budem sa njim do kraja života! (FOTO)

foto: Profimedia

Sumnja se da ju je gurnuo preko palube jer je bio ljubomoran i sumnjao da ga vara sa Kristoferom Vokenom.

 

U dokumentarcu koji je nedavno izašao, kapetan je takođe izjavio da je pre njenog nestanka čuo svađu, a to su potvrdili i drugi svedoci.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs