Čega se dosetila

Od mesečnih računa plaća samo parking: Dosetila se kako da izbegne najveće troškove života!

Ona ne plaća ni struju ni vodu, ni ostale račune sa kojima svi ostali jedva izlaze na kraj

Lifestyle
12:31h Autor:
Od mesečnih računa plaća samo parking: Dosetila se kako da izbegne najveće troškove života!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Devojka po imenu Aleksis Dobler (21) iz Sidneja tvrdi da je našlasavršeno rešenje za skup i precenjen smeštaj u gradu. Ona već 18 meseci živi u karavanu parkiranom u predgrađu Njutauna!

Domišljata prodavačica kaže da je iznajmila prostor za autobuse po povoljnoj ceni, ali sada traži novo mesto na kojem bi mogla da parkira svoj dom na točkovima!

Krenula je iz znatiželje

Tokom vikenda je na Fejsbuk pstavila oglas u kojem navodi kako je spremna da izdvaja 200 dolara nedeljno za parking mesto i korišćenje sadržaja unutar kuće. Ako uzmemo u obzir to da se, prema podacima na stranici realestate.com.au, prosečna stanarina u Njutaunu kreće oko 800 dolara nedeljno, Aleksisina ideja više i ne zvuči tako ludo.

"Zanimalo me je koliko je ljudi spremno da primi karavan na svoj posed i po kojoj ceni. Uživam da pomažem studentima i drugim mladim ljudima da izađu na kraj s ekstremno visokim stanarinama u Sidneju, a da pritom ne trpi njihov kvalitet života", priča Aleksis.

Oglas na Fejsbuku

"Tražim lepa mesta, ali sam spremna da platim u zavisnosti od kvaliteta smeštaja i lokacije. Moj karavan izgleda zaista slatko spolja i neće vam narušiti izgled poseda. Sebe smatram opuštenom osobom otvorenom za svakakve razgovore. U slobodno vreme volim da čitam. Na ovaj način živim već godinu i po dana i mislim da je to odlično za postizanje ravnoteže između novca i lokacije.

Sa svog trenutnog odredišta uskoro moram da odem, pa moram da pronađem novi smeštaj. Ovo je potpuno legalno. Kad sam počela da živim u karavanu, proverila sam sve pravne stvari s Gradom i njima je to u redu, dokle god je vozilo registrovano, a moje jeste", stoji u njenom oglasu.

Devojka (21) se obogatila preko noći: Novac je samo stizao, kupila sam automobil, putujem svuda

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs