Daleko od "slatkice"

Alkoholizam, marihuana, tablete: Prljave tajne omiljene holivudske glumice Natali Vud! (FOTO)

37 godina posle njene misteriozne smrti počeli su da se pojavljuju novi detalji o životu prelepe glumice

Vip priča
13:46h Autor:
Alkoholizam, marihuana, tablete: Prljave tajne omiljene holivudske glumice Natali Vud! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Natali Vud na vrhuncu karijere bila je omiljena američka glumica. Ali, slatka Natali, čini se, nije bila tako nevina kao što ju je javnost percipirala. S novim otvaranjem istrage o njenoj tragičnoj smrti pre 37 godina stalno se pojavljuju i novi dokazi i materijali o njenom životu.

Tako je Radar došao u posed audio snimka njenog intervjua iz 1978. godine. Tri godine pre nego što se udavila, Natali priča o tome kako je u mladosti puno pila, uzimala tablete za spavanje i da su ona i suprug Robert Vagner pušili marihuanu.

Gatara joj predvidela slavu i opasnost od vode: Konačno rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)

foto: Profimedia

"Povremeno zapalimo. Ne bih rekla da smo korisnici, ali probali smo, da, povremeno to radimo. Vidiš sve s više svetla, imaš prirodni osećaj sebe i čula su ti pojačana. Nema ničega bolje od toga da stvarno osećaš sve oko i u sebi. Protivnica sam droga. Mislim, jedno sam vreme uzimala Seconal samo da bih mogla da zaspim. Naravno, velika je razlika u tome da uzmeš jednu tabletu za spavanje ili da se drogiraš. Ja sam tablete dobila na recept od lekara. Nikad nisam uzimala više od jedne dnevno", rekla je Natali.

Natali Vud je počela da glumi s četiri godine, a prva uloga bila je u božićnom klasiku "Čudo u 34. ulici". Nastavila je da gradi karijeru kao tinejdžerka, kad je glumila u "Buntovniku bez razloga", "Priči sa Zapadne strane" i "Sjaju u travi".

Udavila se, tajnu ponela u grob: Misteriozan život božanski lepe crnke! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kad sam bila tinejdžerka puno sam pila. To je nekako bilo u trendu, taman kad sam snimala "Buntovnika bez razloga". Nije tada bilo marihuane, buntovni tinejdžeri pili su alkohol. Ali, ne bih rekla da sam bila zavisna od toga", rekla je Vud.

Glumica je tragično preminula sa 43 godine. Udavila se nakon što je navodno pala u more s jahte na kojoj je bila sa mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom. Na njenom telu pronađene su modrice i čudne povrede, a navodno je u krvi imala tragove više različitih lekova. Njena smrt do danas je nerazjašnjena, a zbog novih dokaza ponovo je otvorena istraga i sumnjiči se njen supruga Vagnera za ubistvo zbog ljubomore.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs