DOBRO ČUVANE TAJNE STAROG HOLIVUDA

Najveće zvezde Holivuda koje su krile svoju homoseksualnost: Među njima su bili Ketrin Hepbern i Keri Grant, ali i britanski princ Edvard! (FOTO)

Ketrin Hepbern je jedna od najvećih diva zlatnog doba Holivuda. Bila je poznata po tome što nije htela da se pokorava društvenim standardima, nosila je pantalone kad to nije bilo primereno za žene, bila je glasna i uvek govorila ono što je htela.

Vip priča
Autor:
Ketrin Hepbern / Princ Wdvard VIII / Keri Grant, Foto: Profimedia

Godinama se šuškalo da je Hepbern lezbejka, što je u novom dokumentarnom filmu potvrdila njena bliska prijateljica Liz Smit. To je prvi put da je neko od njenih bliskih ljudi potvrdio tračeve koji kruže decenijama.

 

O seksualnoj orijentaciji brojnih velikih zvezda decenijama se šuškalo. U filmu "Skoti i tajna istorija Holivuda" novinar Met Tajrauner prikazao je kako je izgledao život nekih od najvećih filmskih ikona svih vremena koji su svoju seksualnost celi život krili.

 

Tajrauner je sve saznao od izvesnog Skotija Bauersa, koji je u zlatno doba, još 40-ih godina pa nadalje, vodio bordel na Holivud bulevaru koji se nalazio iza benzinske pumpe.

 

Nepoznati detalji iz života Grejs Keli: Odrekla se slave zarad krune, jednu stvar nikad nije prežalila! (FOTO)

"Skoti Bauers mi je spomenuo oko 300 klijenata svog bordela. Neki su potpuno nepoznati, neki su u to vreme bili velike zvezde, a neki su i danas ikone filma. Nisam sve stavio u film, morao sam da biram koga ću spomenuti. Puno njih smo izostavili. Nisam hteo da se film pretvori u gomilanje tračeva", rekao je novinar na nedavnoj premijeri.

 

Među onima koji jesu u filmu su, osim Ketrin Hepbern, i njen dugogodišnji (navodni) partner Spenser Trejsi,Keri Grant, Rendolg Skot, ali i britanski princ Edvard i njegova supruga Volis Simpson, koji su oboje bili biseksualni i redovno posećivali Skotija u njegovom bordelu.

 

Hepbern i Trejsi su oboje bili gej, a njihova je navodna veza bila je pomno isplanirana kako bi prikrili svoje homoseksualne veze.

 

Neostvarene ljubavi i život bez dece: Sahranila celu porodicu, tugu zalivala alkoholom! (FOTO)

foto: Profimedia

"Za Ketrin Hepbern "sredio sam" oko 150 devojaka. Imao sam seks se s Rokom Hadsonom, Kerijem Grantom, a u kući Frenka Sinatre imao sam trojku sa Avom Gardner i Lanom Tarner", samo su neke od priča Skotija Bauersa.

 

Glumci Keri Grant i Rendolf Skot su godinama živeli zajedno i tvrdili da su samo cimeri, ali istina je da su bili u strastvenoj ljubavnoj vezi. Javnost je verovala ono što želi da veruje i oni su se "krili" pred svima.

 

Buran život najbogatije žene na svetu: Udavala se 7 puta, izgubila sina, umrla u hotelskoj sobi sama i zaboravljena! (FOTO)

foto: Profimedia

Reditelji Irving Raper i Džordž Cukor takođe su bili redovni klijenti bordela iza benzinske pumpe.

 

Nakon premijere filma Skoti Bauer dobio je počasno priznanje grada Los Anđelesa za promociju LGBTQ istorije i kulture.

 

"Skoti je mogao da ti  sredi šta god želiš. U vreme kad homoseksualnost nije bila prihvaćena, kad bi dobio otkaz ako bi se saznalo da si gej, on je ljudima davao mogućnost da žive i da uživaju", zaključak je dokumentarca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...