pogledajte

10 ružnih frajera iz Holivuda za kojima žene lude: Oni su prosto drugačiji! (GALERIJA)

Visok, plav, simetrične crte lica - tako bi ukratko glasio opis "savršenog" muškarca prema holivudskim standardima lepote. Međutim, u tom površnom svetu ipak se nađe mesta za muškarce koji uopšte ne odgovaraju tim standardima, ali zahvaljujući svom talentu i urođenoj harizmi privlače žene širom sveta

Vip priča
10:00h Autor:
Vinsent Kasel, Foto: Profimedia

Na dugoj listi holivudskih zavodnika osim klasičnih lepotana poput Breda Pita nalaze se i glumci koji žene nisu osvajali izgledom. Naime, oni sigurno nisu klasični lepotani, odudaraju od nametnutog standarda lepote i dok ih žene širom sveta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju šta to one vide u njima.

Jedan je od njih i Džek Nikolson, koji je decenijama poznat kao pravi otrov za žene, a ni jedan frajer ne može dokučiti zašto. Vragolasti šarm "karta" je na koju je Džek oduvek igrao i zbog koje dame nisu mogle da mu odole.

U istu kategoriju spada i Benisio del Toro. Markantni oskarovac poznat je po svojoj opuštenosti i stilu odevanja koji će njegove obožavateljice nazvati ležernim, a muškarci zapuštenim. Neočekivanu titulu seks-simbola od 1996. godine nosi i britanski glumac Ralf Fajns. Te godine snimio je hit romantičnu dramu "Engleski pacijent", s kojom je zauvek zaveo žensku publiku.

U galeriji pogledajte još "neobjašnjivo" privlačne holivudske glumce.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs