pogledajte

Megan Markl je ovako proslavila svoj 37. rođendan: Prelepa vojvotkinja je uvek u centru pažnje! (FOTO)

Za nju ova godina je bila puna novih životnih uzbuđenja, a ko zna šta je sve čeka u 37. godini. Biće to rođendan koji će sigurno pamtiti više od svih prethodnih, budući da joj je prvi u ulozi Vojvotkinje od Saseksa

Vip priča
Autor:
Megan Markl je ovako proslavila svoj 37. rođendan: Prelepa vojvotkinja je uvek u centru pažnje! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Premda bi mnogi očekivali da članovi britanske kraljevske porodice rođendane obeležavaju raskošnim i glamuroznim proslavama, jedno od pravila kojih se moraju pridržavati su dostojanstvene, intimne proslave u krugu porodice.

Prošle godine, podsetimo, Megan i Hari su njen rođendan proslavili na safariju u Africi, a juče umesto na zabavi, 37. rođendan provela je na venčanju najboljeg prijatelja svog supruga, princa Harija, Čarlija Van Straubenzeja i Dejzi Dženks.

Uradila je sve što su tražili od nje, ali jedne stvari ne želi da se odrekne: Modni bunt Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan je ponovo zablistala i ukrala svu pažnju kada je ispred crkve Svete Marije Device u Frenšamu stigla držeći za ruku svog supruga, princa Harija. Pojavila se u tamno plavom izdanju, kreaciji bez rukava sa plisiranom suknjom malinasto zelenih, belih i ružičastih delova uz "clutch" torbicu i salonke visokih potpetica uz neizbežno pokrivalo za glavu i široki osmeh na licu.

Ovako će Megan Markl proslaviti 37. rođendan: Zaseniće najsrećniji dan u životu druge žene?

foto: Profimedia

Od kako se udala za princa Harija, Megan je postala modno konzervativnija, a princezi Judžini, sestrični princa Haija postala je modni uzor jer je u više navrata pokazala kako kopira Vojvotkinju od Sasesksa.

Megan Markl mora da se pridržava kraljičinog suludog pravila: Zbog ovoga je ludela i princeza Dajana! (FOTO)

foto: Profimedia

Sa zvaničnih profila kraljevske porodice na društvenim mrežama, uputili su joj čestitku uz fotografiju nje i kraljice Elizabete II ali su se i zahvalili na lepim čestitkama koje joj pristižu sa svih strana sveta.

Otac Megan Markl ponovo napada: Ona bi bila niko i ništa bez mene! (FOTO)

Poznati su i neki prvi pokloni koje je primila. Udruženje za zaštitu životinja PETA poslala joj je vegansku torbicu vrednu 335 evra.

Najbolja prijateljica Megan Markl se verila: Glumica rekla Da nakon dva meseca veze! (FOTO)

A post shared by Alexandra K (@alexandrak.co) on

Zanimljivo je da je njen rođendan bitan i za kraljicu Elizabetu II jer je na taj dan rođena i njna majka Elizabet Baus Lion. Nosila je nadimak Kraljica Elizabet, Kraljica majka kako ne bi došlo do zabune s ćerkom.

Megan Markl i princ Hari šokirali javnost: Strasni poljubac ispred kamera! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan Markl je ove godine obeležila rođendan prisustvovajući venčanju bliskog prijatelja princa Harija. Megan je objasnila da ju je njena majka Dorija Regland od malena učila da svoj rođendan tretira kao Novu godinu, odnosno dan u kojem će staviti naglasak na neke nove odluke i nove životne ciljeve. O tome je Megan Markl već odavno pisala i na svom blogu "The Tig", koji je vodila pre nego je postala zvanična članica britanske kraljevske porodice, a u kojem je još za 33. rođendan otkrila koja su njene najveće rođendanske želje, a njih se drži i danas.

"Više iznenađenja, više avantura i više mogućnosti za rast i razvoj", to je ono što lepa vojvotkinja želi za rođendan, u danu koji bi trebalo da bude ispunjen s više smejanja, više ležernih šala, ukusnih jela i nadahnuća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs