Potvrdio ono što se decenijama nagađalo

Dobro čuvane tajne starog Holivuda: Čuveni makro progovorio koji poznati glumci su bili homoseksualci! (FOTO)

Tajrnauer je sve saznao od izvesnog Skotija Bauersa, koji je u zlatno doba, još 40-ih godina pa nadalje, vodio bordel na Holivud bulevaru koji se skrivao iza benzinske stanice

Vip priča
Autor:
Dobro čuvane tajne starog Holivuda: Čuveni makro progovorio koji poznati glumci su bili homoseksualci! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ketrin Hepbern je jedna od najvećih diva zlatnog doba Holivuda. Bila je poznata po tome što nije htela da se pokorava društvenim standardima, nosila je pantalone kad to nije bilo primereno za žene, bila je glasna i uvek govorila ono što je htela.

A godinama se šuškalo da je Hepbern lezbejka, što je u novom dokumentarnom filmu potvrdila njena bliska prijateljica Liz Smit. To je prvi put da je neko od njenih bliskih ljudi potvrdio tračeve koji kruže decenijama.

Buran život Ingrid Bergman: Filmska diva kojoj Holivud nije oprostio što je bila žena! (FOTO)

foto: Profimedia

O seksualnoj orijentaciji brojnih velikih zvezda decenijama se šuškalo. U filmu "Skoti i tajna istorija Holivuda" novinar Met Tajrnauer prikazao je kako je izgledao život nekih od najvećih filmskih ikona svih vremena koji su svoju seksualnost skrivali ceo život.

Tajrnauer je sve saznao od izvesnog Skotija Bauersa, koji je u zlatno doba, još 40-ih godina pa nadalje, vodio bordel na Holivud bulevaru koji se skrivao iza benzinske stanice.

"Skoti Bauers spomenuo mi je oko 300 klijenata svog bordela. Neki su potpuno nepoznati, neki su u to vreme bili velike zvezde, a neki su i danas ikone filma. Nisam sve stavio u film, morao sam da biram koga ću spomenuti. Puno njih smo izostavili. Nisam hteo da se film pretvori u gomilanje tračeva", rekao je novinar na nedavnoj premijeri.

Među onima koji jesu u filmu su, osim Ketrin Hepbern, i njen dugogodišnji (navodni) partner Spenser Trejsi, Keri Grant, Randolf Skot, ali i britanski princ Edvard kao njegova supruga Volis Simpson, koji su oboje bili biseksualni i redovno posećivali Skotija u njegovom bordelu.

Hepbern i Trejsi su oboje bili gej, a njihova navodna veza je bila pomno isplanirana kako bi prikrili svoje homoseksualne veze.

Jugoslovenka koja je zavela Holivud i kojoj se izgubio svaki trag: Neverovatna priča o Tanji Ivelji, seks bombi 50-tih! (FOTO)

Spenser Trejsi i Ketrin Hepbern
Spenser Trejsi i Ketrin Hepbernfoto: Profimedia

"Za Ketrin Hepbern "sredio sam" oko 150 devojaka. Imao sam seks s Rokom Hadsonom, Kerijem Grantom, a u kući Frenka Sinatre imao sam trojku s Avom Gardner i Lanom Tarner", samo su neke od priča Skotija Bauersa.

Glumci Keri Grant i Randolf Skot godinama su živeli zajedno i tvrdili da su samo cimeri, ali istina je da su bili u strastvenoj ljubavnoj vezi. Javnost je verovala ono šta želi fa veruje i oni su se "skrivali" pred svima.

10 godina bez Pola Njumena: Mrzeo slavu i popularnost, davao svima šakom i kapom, voleo jednu ženu 40 godina i umro u njenom zagrljaju! (FOTO)

Randolf Skot i Keri Grant u svom dvorištu
Randolf Skot i Keri Grant u svom dvorištufoto: Profimedia

Reditelji Irving Reper i Džordž Cukor takođe su bili redovni klijenti bordela iza benzinske stanice.

Nakon premijere filma Skoti Baures je dobio počasno priznanje grada Los Anđelesa za promociju LGBTQ istorije i kulture.

"Skoti je mogao da ti sredi šta god si hteo. U vreme kad homoseksualnost nije bila prihvaćena, kad bi dobio otkaz ako bi se saznalo da si gej, on je ljudima davao mogućnost da žive i da uživaju", zaključak je dokumentarca.

Glumac, arhitekta, pijanista, pilot, oficir: Neverovatna životna priča Džejmsa Stjuarta! (FOTO)

Promocija filma i dodela nagrade
Promocija filma i dodela nagradefoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs