Verno poštuje tradiciju

Tajne princeze Ane: Evo zašto je ona najkonzervativnija osoba u kraljevskoj porodici! (FOTO)

U dokumentarcu priznaje i da je oduvek bila svesna toga da ostaje u senci - prvo roditelja, a onda i brata, budućeg britanskog kralja

Vip priča
Autor:
Tajne princeze Ane: Evo zašto je ona najkonzervativnija osoba u kraljevskoj porodici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako ima 68 godina, princeza Ana je jedna od najzaposlenijih članova kraljevske porodice, a na glasu je i kao teška tradicionalistkinja. Mnogi smatraju kako je njena konzervativnost zastarela, jer i monarhija se menja s vremenom, no nju takve stvari ne zanimaju.

Tako je u novom dokumentarcu ispričala kako nikad nije svoje roditelje, Elizabetu II i princa Filipa, zvala "mama" i "tata", nego "kraljica" i "vojvoda".

Čak je i stariji Čarls mekši - čuli smo ga već kako se kraljici obraća s "mama".

Takođe, Ana se još drži nekih pravila koja se čine jako čudnima. Jedno od njih je i ono da se nikad ni s kim ne rukuje.

Od najboljih prijateljica do žestokih suparnica: Ovo je prava istina o odnosu princeze Dajane i Sare Ferguson! (FOTO)

foto: Profimedia

"Teorija je da se ne možeš rukovati sa svima na tim događajima pa nemoj ni da počinješ. Uvek sam se držala toga, ali vidim da kod drugih nije tako. Uostalom, smatram da je rukovanje potpuno apsurdno", rekla je Ana.

Dodala je i kako ne bi volela da bude u koži mlađim članovima porodice, jer se službene turneje i susreti uglavnom svode na "vežbanje rukovanja", a ona " nije baš sigurna" da je to dobro - što je verovatno lep, kraljevski način da kaže kako je potpuno pogrešno.

U dokumentarcu priznaje i da je oduvek bila svesna toga da ostaje u senci - prvo roditelja, a onda i brata, budućeg britanskog kralja.

"Kad smo bili tinejdžeri na turneji s kraljicom uvek smo znali da ljudi ne aplaudiraju nama. Isprva je bilo teško, ali navikla sam se da sam u senci, ona druga, koja nije u centru pažnje", kaže Ana.

Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Kraljica ima komplikovan odnos sa svojom decom - a jedno voli najviše! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs