Nekada uspešan sportista

Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije! (VIDEO)

Dok bivši menadžer misli da ima Alchajmerovu bolest, drugi smatraju da su simptomi koje ima bivši igrač američkog fudbala posledica udaraca koje je u sportskoj karijeri primio u glavu
Vip priča
14:32h Autor:
Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije! (VIDEO)
Foto: Profimedia

"Svi beže od njega. Niko normalan ne želi da deli ćeliju s njim. Izbegavamo ga i za vreme ručka jer smrdi poput kuge", žali se u pismu zatvorenik Vernon Nelson, koji u Nevadi služi zatvorsku kaznu, a jedan od cimera mu je i bivši igrač američkog fudbala O Džej Simpson.

Sportistu su osudili na 33 godine života iza rešetaka zbog oružane pljačke i otmice u Las Vegasu, a svojevremeno su mu sudili i zbog ubistva bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog tadašnjeg dečka Rona Goldmana, ali su ga oslobodili krivice.

Crno mu se piše: Slavnog komičara optužili za smrt bivše devojke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Drugi zatvorenici tvrde da je O Džej potpuno zdravstveno propao. Kažu da je već neko vreme inkontinentan, pa ne može da kontroliše malu i veliku nuždu zbog čega su ga cimeri prozvali "Smrdljivko".

Lud od alkohola i droge ubio suprugu: Skandalozan život slavnog pisca! (FOTO)

"Nosi pelene za odrasle, ali ni one mu ne pomažu. Postao je glavni predmet sprdnje, a čuvari se redovno iživljavaju na njemu. Simpson se nadao da će zbog nekadašnjeg statusa sportske zvezde imati povlašćeni tretman, ali u zatvoru je "ništa" poput drugih osuđenika", rekli su robijaši iz Nevade.

I Simpsonov bivši menadžer Norman Pardo zabrinut je za njegovo zdravlje. Sumnja da O Džej ima Alchajmerovu bolest jer se često žali na glavobolje i gubitak pamćenja, muca i sve lošije vidi, a ima problema i sa sluhom.Drugi pak smatraju da su simptomi koje ima bivši igrač američkog fudbala posledica udaraca koje je u sportskoj karijeri primio u glavu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs