Strani mediji bruje

Pravda je spora, ali dostižna: Verenik Bobi Kristine proglašen krivim za njenu smrt! (VIDEO)

Njeno vreme je tek trebalo da dođe, a Nik je samo hteo da se dočepa njenog novca. Zlostavljao ju je, fizički i psihički, a na kraju ju je i oterao u smrt, izjavio je ogorčeni Bobi Braun, bivši muž Vitni Hjuston
Celebrities
03:02h Autor:
Pravda je spora, ali dostižna: Verenik Bobi Kristine proglašen krivim za njenu smrt! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Bobi Kristina Braun, ćerka pokojne američke muzičke dive Vitni Hjuston umrla je prošle godine u 23. godini od predoziranja. Verenik i prijatelj pronašli su je bez svesti u kadi u njenom domu u Džordžiji.

Nika Gordona, koji je s tragično preminulom Bobi Kristinom bio u vezi od 2012., sud u Atlanti je proglasio krivim za njenu smrt i porodici mora da plati odštetu od 36 miliona dolara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Teško je odrediti koliko vredi nečiji život. Puno faktora je uticalo na našu računicu. Optuženi mora da vrati novac koji je sistematski krao s računa pokojnice, mora da podmiri sve lekarske troškove koji su nastalii tokom Kristininog šestomesečnog boravka u bolnici, ali većina odštete odnosi se na duševni bol i patnju kroz koju je porodica Hjuston prošla zbog Gordona", objasnio je sudija.

Nik se nije pojavio na ročištu, a izvor blizak njemu kaže da i dalje tuguje za verenicom i u lošem je psihičkom stanju.

"Verovatno će morati da proglasi bankrot jer nema novca ni za svoje potrebe, a kamoli za plaćanje odštete", tvrde poznanici.

Na izricanju presude u Atlanti bio je Bobin otac, američki muzičar Bobi Braun. Ni ovoga puta nije propustio priliku da ocrni bivšeg partnera pokojne ćerke.

"Kristina je taman planirala da se posveti karijeri. Htela je da bude pevačica, poput majke i mene. Njeno vreme je tek trebalo da dođe, a Nik je samo hteo da se dočepa njenog novca. Zlostavljao ju je, fizički i psihički, a na kraju ju je i oterao u smrt", izjavio je ogorčeni Braun.

Porodica Hjuston tražila je 50 miliona dolara odštete, a ne zna se hoće li uopšte dobiti išta zbog Nikove loše finansijske situacije.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs