Progovorila posle toliko godina

Slavna pevačica ćutala i trpela zlostavljanje: Volela bih da sam bila malo snažnija! (FOTO)

Neću nikoga da imenujem. Ukazano im je na to, bile su svesne toga što su učinile, rekla je popularna Mel C o svojim koleginicama iz grupe Spajs grls

Šuška se
10:48h Autor:
Slavna pevačica ćutala i trpela zlostavljanje: Volela bih da sam bila malo snažnija! (FOTO)
Foto: Instagram / Melaniecmusic

Melani Čizom, poznatija kao Mel C iz nekada popularne grupe Spice Girls, progovorila je o zlostavljanju koje je trpela kao članica benda. Devojke tog nekada mega popularnog benda su je kontinuirano maltretirale dok je Mel C još bila jedna od njih.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on Oct 10, 2016 at 3:09pm PDT

Upravo na svom novom albumu, "Version Of Me" pevačica se bavi tom tematikom jer je to, kako kaže, album o zlostavljanju:

"O tome kako sam se kao mlada osoba nalazila u situaciji gde sam se osećala maltretiranom i kako je to uticalo na mene i oblikovalo me na neki način'', rekla je u intervju za Attitude, piše Daily Mail.

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on Sep 26, 2016 at 1:05pm PDT

"Nažalost, zlostavljanje zaista može da ošteti ljude i čak i kada postaneš snažniji i preboliš to, i dalje može biti tamo negde u pozadini, potkopavajući te. Nadam se da će se ljudi poistovetiti sa tom pesmom", dodala je Mel C.

Maltretiranje je, kaže, počelo u vreme kada je bila jedna od Spajsica.

Nije lako prihvatiti da vas neko udara: Najgori period slavne Suzan Bojl! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

''Neću nikoga da imenujem. Ukazano im je na to, bile su svesne toga što su učinile. Izvinile su se. Sada sam starija, imam mnogo više samopouzdanja i niko neće s**** po meni. Kada sam bila mlađa dopuštala sam ljudima da s*** po meni. Šta je bilo bilo je, ali volela bih da sam bila malo snažnija", otkrila je bivša Spajsica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs