Jezivo iskustvo

Glumica otkrila najveću traumu: Osećala sam se ružno, kao smeće i bila duboko posramljena! (FOTO)

Debra je, kako kaže, na snimanju filma nakon uvreda otišla u svoju prikolicu na setu i počela da plače
Vip priča
21:42h Autor:
Glumica otkrila najveću traumu: Osećala sam se ružno, kao smeće i bila duboko posramljena! (FOTO)
Foto: AP / Richard Shotwell

Debra Mesing, koja se proslavila ulogom u seriji "Vil i Grejs", se prisetila traume koju je doživela na setu filma ''Šetnja u oblacima'' poznatog reditelja Alfonsa Araua. Upravo ju je on, navodno, seksualno uznemiravao. Debra je tada imala 25 godina i snimla je svoj prvi holivudski film.

Bila je to romantična drama s Kijanu Rivsom ''Šetnja u oblacima''. Scena u kojoj je trebalo da se poljubi s Rivsom za Alfonsa je bila problematična.

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

Naime, u napetom trenutku kada je trebalo da se dogodi prvi poljubac između dvoje glumaca, reditelj je uzviknuo: ''Rez, kada možemo da dobijemo plastičnog hirurga? Njen nos upropašćuje moj film!''

''Bila sam u šoku, užasnuta'', prisetila se Debra. Alfonso je opet uzviknuo. ''Ne mogu ja to. Pogledajte to'', rekao je upirući u njen nos na monitoru. Ekipa na setu je počela nervozno da se smeška.

Glumica otkrila traumatično iskustvo sa Bredom Pitom: Bilo mi je baš odvratno! (FOTO)

''Bila sam paralizovana, zbunjena'' rekla je Debra. Ustao je, prišao joj i stavio ruku na njeno rame. ''Bela, tvoj lik koji glumiš bi trebalo da bude jako, jako lep. Moraš da mi pomogneš. Samo sakrij svoj nos od kamere, u redu?"

Debra je, kako kaže, nakon toga otišla u svoju prikolicu na setu i počela da plače. ''Osećala sam se ružno, kao smeće i duboko posramljena'', rekla je Debra, prenosi US Magazine.

Stariji muškarci joj zavlačili ruke pod haljinu: Slavnu glumicu zlostavljali na snimanju! (VIDEO)

Ali jedna scena ju je još više uznemirila. Naime, reditelj i muški producent iznenadili su je s planom da snimi jednu scenu u golišavom izdanju. Nameravala je da odbije, ali joj je producent rekao da će u protivnom dobiti otkaz. Kada je Debra zatražila objašnjenje od reditelja, on joj je navodno odbrusio sledeće: "Tvoj posao je da se skineš gola i kažeš te rečenice. To je to".

Sećate se Bejbi iz Prljavog plesa: Tragična glumica (56) danas izgleda ovako! (FOTO)

Film je uprkos svemu doživeo uspeh, a Debra nije odustala od svoje glumačke karijere.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs