neverovatno

Novi dan, nova trudnoća u slavnoj porodici: Trudna i Kloi Kardašijan!

Samo nekoliko dana nakon što su se strani mediji raspisali o trudnoći Kajli Džener (20), najmlađoj članici porodice Kardašijan, portal TMZ sada tvrdi da bebu čeka i Kloi Kardašijan (33)

Vip roditelji
16:55h Autor:
Novi dan, nova trudnoća u slavnoj porodici: Trudna i Kloi Kardašijan!
Porodica Kardašijan, Foto: Profimedia

Kloi je godinu dana u vezi s košarkašem Tristanom Tompsonom (26), a navodno je trudna tri meseca. Par pol deteta još ne zna. Zbog dolaska prinove oboje su presrećni.

- Nisu to planirali podeliti sa svetom čim su saznali, prvo su u toj informaciji želeli da uživaju u užem krugu porodice - kaže izvor.

Kloi Kardašijan uzburkala javnost: Mama me naterala na to sa 13 godina, bilo je traumatično! (FOTO)

Dodao je da je ovo za Kloi jedan prekrasan trenutak jer, ne samo da će postati majka, već će dobiti dete sa čovekom kojeg voli. Tristan već ima sina Princa sa bivšom devojkom Džordan Kreg.

Mnogo je to informacija pogotovo nakon što su Kim (36) i Kanje (40) potvrdili da će se i njihova porodica u januaru sledeće godine proširiti jer će im surogat majka u roditi ćerkicu, njihovo treće dete.

Kajli, koja je u vezi sa reperom Travisom Skotom, trebala bi roditi u februaru, a iako sama nije potvrdila, mediji pišu da će postati majka devojčice.

- Gledaju na to kao na jedno ujedinjujuće iskustvo za njih kao sestre - komentarisao je izvor za People.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs