Šokantno priznanje

Kloi Kardašijan uzburkala javnost: Mama me naterala na to sa 13 godina, bilo je traumatično! (FOTO)

Celo iskustvo je bilo traumatično za mene. Bila sam prestravljena, otkrila je sestra najpoznatije starlete na svetu
Celebrities
07:30h Autor:
Kloi Kardašijan uzburkala javnost: Mama me naterala na to sa 13 godina, bilo je traumatično! (FOTO)
Foto: Beta / Richard Shotwell

Kloi Kardašijan u popularnom rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" priznala je da se susrela s metodom depiliranja voskom kad je bila vrlo mlada.

"Sećam se da sam imala oko 13 godina kada me mama naterala na prvo čišćenje lica kod kozmetičarke. U to vreme počele su da mi rastu i prve dlačice pod pazuhom, pa je bez ikakvog upozorenja dogovorila i depilaciju voskom tokom mog tretmana", rekla je ćerka Kris Džener medijima.

Mračne tajne najpoznatijih starleta: Ovih 10 stvari Kardašijanke kriju od sveta! (FOTO, VIDEO)

Ovaj tip depilacije podrazumeva nanošenje toplog voska na određeni deo tela i traka, koje se potom naglo povlače kako bi se dlake isčupale zajedno s korenom. Reč je o postupku koji je bolan za odrasle žene, a pogotovo za mlade devojke u pubertetu.

"Celo iskustvo je bilo traumatično za mene. Bila sam prestravljena, i dugo vremena nakon toga izbegavala sam čišćenje lica kod kozmetičarke jer sam mislila da je depilacija deo tretmana", dodala je sestra najpoznatije starlete Kim Kardašijan.

Iako je Kloe "oprostila" svojoj majci dramatično upoznavanje s voskom i depilacijom, njeno iskreno priznanje izazvalo je polemiku na društvenim mrežama koji je pravi uzrast za početak ovog ženskog rituala.

Bez fotošopa: Kloi Kardašijan golišava u teretani! (FOTO)

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2016 at 2:42pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs