Poznati par se ne oglašava

Hajdi Klum (45) trudna: Peto dete na putu?!

Ne žele da potvrde, ali ni da demantuju

Šuška se
Autor:
Hajdi Klum (45) trudna: Peto dete na putu?!
Foto: EPA / Nina Prommer

Britanski magazin Hello! donosi priču o navodnoj trudnoći 45-godišnjeg supermodela Hajdi Klum, koja je poslednjih devet meseci u vezi s mladim muzičarem Tomom Kaulicom.

Par je nedavno objavio veridbu i time mnoge šokirao, jer niko nije očekivao da će slavna Nemica nakon propalog braka s pevačem Silom ponovo uploviti u bračnu luku.

Podsetimo, Hajdi s Italijanom Flavijom Brijatoreom ima 13-godišnju ćerku Leni, dok iz braka s pevačem Silom ima troje dece - sinove Henrija (12), Johana (11) i ćerku Lu (8).

Glasine o trudnoći započeo je modni dizajner Volfgang Jup, koji je s Hajdi u žiriju šoua Germany's Next Top Model, a on je otkrio kako se manekenka i njen verenik Tom pripremaju i za dolazak prinove. Zvanično još uvek nisu ništa potvrdili, ali nisu ni demantovali.

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Evo kako će se zvati naslednica Miloša Teodosića!

foto: Profimedia

Priče o trudnoći su krenule početkom ovog meseca, kada je Hajdi stigla na dodelu amfAR nagrada, i pokazala dekolte zbog kojeg su mnogi pomislili da je zgodna manekenka u drugom stanju.

Dodatna šuškanja je pokrenuo i sam Tom jer je na pitanje u intervjuu nakon tog događaja izjavio da ne želi da odgovori na pitanje o prinovi.

Gordon Remzi (52) po peti put postaje otac: Supruga Tana (44) ponovo trudna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs