Otvaranje igara

Megan je njegova najveća podrška: Ove fotografije princa Harija oduševile su svet! (FOTO)

Otvaranje Invictus igara ima posebno značenje za par. Naime, prošle godine su se, u Torontu, po prvi put na tom događanju javno predstavili kao par

Vip priča
Autor:
Megan je njegova najveća podrška: Ove fotografije princa Harija oduševile su svet! (FOTO)
Foto: EPA / Craig Golding

Princ Hari ne krije uzbuđenje zbog prinove, koja na proleće stiže na svet, a to je spomenuo čak i na otvorenju Invictus sportskih igara za vojne invalide, čiji je predsednik i osnivač.

Početkom nedelje, vojvode od Saseksa doputovale su na svoje prvo veliko inostrano putovanje u Australiju i Novi Zeland, a odmah nakon što su sleteli u Sidnej, Kensingtonska palata objavila je da će 34-godišnji princ i tri godine starija supruga Megan Markl na proleće po prvi put postati roditelji.

Megan Markl u haljini sa potpisom srpske dizajnerke: Oduševila srednjoškolce elegantinim izdanjem! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Kao prvo, hvala svima na toploj dobrodošlici koju ste pružili Megan i meni tokom proteklih nekoliko dana. Toliko sam ponosan što sam mogao da vam predstavim svoju suprugu, a presretni smo što s vama mogli da podelimo sreću zbog prinove koja nam uskoro stiže u porodicu", rekao je princ Hari u svom govoru održanom ispred prepoznatljive građevine – zgrade sidnejske opere, dok ga je supruga, ne skidajući osmeh s lica, gledala iz publike.

Na australijskoj turneji Megan Markl je pokazala je zavidno dobre stajlinge, a za otvaranje Invictus igara odabrala je plavu haljinu s potpisom Stele Mekartni uz koji je nosila modri kaput koji potpisuje glumica Džilijan Anderson za brend Vinser London, zaokruživši elegantni izgled jednostavnim štiklama Stjarta Vajcmana. Plavu haljinu nosila je već ranije, na koncertu održanom u Londonu povodom kraljičinog 92. rođendana.

Megan Markl napokon progovorila o trudnoći: Vojvotkinja od Saseksa otkrila kako se oseća! (FOTO)

Otvaranje Invictus igara ima posebno značenje za par. Naime, prošle godine su se, u Torontu, po prvi put na tom događanju javno predstavili kao par, no Megan Markle tad je imala sasvim drugačiju ulogu. Sedela je u publici u društvu majke Dorije Regland, a ne pored princa Harija. Godinu dana kasnije, u Sidneju, ponosna Megan bila je uz supruga, a pratila je sama iz publike i probu tokom koje je Hari uvežbavao svoj govor.

Prizvala kišu, našla dvojnicu: Evo šta se sve do sada dogodilo Megan u Australiji! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs