Zanimljiv dan

Prizvala kišu, našla dvojnicu: Evo šta se sve do sada dogodilo Megan u Australiji! (FOTO, VIDEO)

Princ je u mnoštvu ugledao devojčicu koja neodoljivo podseća na njegovu suprugu u mlađim danima

Vip roditelji
Autor:
Prizvala kišu, našla dvojnicu: Evo šta se sve do sada dogodilo Megan u Australiji! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

Uprkos velikoj vremenskoj razlici, trudna Megan Markl i njen suprug, princ Hari, brzo su se prilagodili u Australiji pa su već obavili nekoliko službenih događaja, a stanovnici grada Daboa uvereni su kako su im upravo oni doneli sreću, budući da je za njihova poseta napokon, nakon dugog razdoblja suše, pala kiša.

Hteli ili ne, Megan Markl i princ Hari brzinski su morali da se prilagode na život i vremensku razliku u Australiji. Budući da će na turneji po Australiji, Novom Zelandu i okolnim ostrvima provesti 16 dana, raspored im je i više nego zgusnut. Trudna vojvotkinja od Saseksa bez ikakvih problema u stopu prati svog supruga, a jedan od zanimljivijih događanja desio se ispred slavne Sidnejske opere.

Australija obožava Megan: Najzanimljiviji detalji prvog dana kraljevske turneje! (FOTO)

foto: Reuters / Phil Noble

Tamo su se susreli sa stotinama obožavatelja, koji su samo zbog njih se okupili, a neki su imali priliku da se rukuju sa kraljevskim parom, zagrle se i fotografišu za uspomenu.

Osim malenog dečaka, koji je bio toliko neodoljiv da su i Megan i Hari poželeli da ga zagrle, a on se potom malo poigrao s Harijevom bradom, princ je u mnoštvu ugledao devojčicu koja neodoljivo podseća na njegovu suprugu u mlađim danima.

Dar koji čuva već godinama: Megan Markl otkrila šta će pokloniti ćerki! (FOTO)

foto: Reuters / Phil Noble

Devojčica je nosila majicu sa natpisom "Girls Can Do Anything", (Devojčice mogu sve) a uprkos protokolu i rasporedu koji je isprogramiran u minut, princ Hari je zaustavio sve, i pozvao Megan kako bi je fotografisao sa njenom malom kopijom.

Titula i prezime deteta Harija i Megan Markl: Zašto njihovi potomci neće biti prinčevi i princeze?!

Nakon toga, par je posetio i grad Dabo, gde su u parku Viktorija prisustvovali pikniku, a njihov dolazak građani su s oduševljenjem dočekali posebno jer je u trenutku kada je 33-godišnji princ Hari stupio na pozornicu kako bi održao govor, nakon dugog razdoblja suše počela da pada kiša.

Nju niko nije očekivao, no, na sreću, kišobrani su se brzo stvorili kako bi kraljevski par ostao suv, a sve je oduševio trenutak kada je Hari započeo govor. Tada je ostavio svoj kišobran voljenoj supruzi, no ona nije htela da on pokisne, stoga se i sama popela na pozornicu, stala pored njega i iznad glave mu stavila kišobran.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

foto: Reuters / Pool
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs