Iz straha da javnost ne sazna sve

Supruga poznatog Oskarovca povukla završni potez: Nakon pokušaja da uništi ljubavnika pristala na neočekivano! (FOTO)

No, tada su na površinu isplivali mnogi do tada nepoznati detalji - saznalo se da su imali krizu u braku i neko vreme čak odvojeno živeli

Vip priča
Autor:
Supruga poznatog Oskarovca povukla završni potez: Nakon pokušaja da uništi ljubavnika pristala na neočekivano! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je početkom marta ove godine objavljeno kako je Livija Đuđoli, supruga slavnog Oskarovca Kolina Firta, imala vanbračnu aferu s prijateljem iz detinjstva, italijanskim novinarom Markom Brankaćom, malo je reći da je javnost ostala šokirana, budući da su svi bili uvereni kako je njihov brak idealan.

No, tada su na površinu isplivali mnogi do tada nepoznati detalji - saznalo se da su imali krizu u braku i neko vreme čak odvojeno živeli. Za to vreme Livija se spetljala sa svojim prijateljem iz detinjstva, a nakon što je odlučila da pruži drugu šansu svom braku, ostavljeni ljubavnik je počeo sa pretnjama.

Pre nje nije znao za pravu ljubav, a ona ga varala: Supruga slavnog glumca pokušala da sakrije vanbračnu aferu! (FOTO)

foto: Profimedia

Prvo je poslao kompromitujuće fotografije 57-godišnjem glumcu, a potom je počeo i sa detaljima. Zbog svega toga Livija Đuđoli je odlučila da tuži Brankaću, isprva misleći kako će tako da spreči curenje informacija u javnost, kojima će se saznati za njenu neveru.

No, čini se da joj je sada dosta svega i da ne želi da se njen privatni život više razvlači po medijima. Stoga se odlučila na privatnu nagodbu, daleko od suda i očiju javnosti. Za dobrobit porodice, obe strane se pristale na privatnu nagodbu pa su zamolile sud da se prvo saslušanje odloži, a sve kako bi se postignuti dogovor priveo kraju.

Šuška se kako je Markom Brankaćo silno želeo da skine ljagu sa svoga imena, a Firt i njegova supruga nisu želeli da više ni jedan detalj sa suda dođe u javnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs