Šta vi mislite?

Dženifer Lopez objavila fotografiju sa plaže: Sada svi misile da se verila! (FOTO)

Da li je Aleks Rodrigez kleknuo pred pevačicom?

Šuška se
Autor:
Dženifer Lopez objavila fotografiju sa plaže: Sada svi misile da se verila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogobrojnim obožavaocima Dženifer Lopez teško je mogao da promakne jedan detalj na njenoj poslednjoj objavi na Instagramu.

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj u drečavo roze jednodelnom kupaćem kostimu uživa na plaži sa svojim dečkom, ali romantični prizor je u drugi plan bacio prsten na njenoj levoj ruci.

Dečko Dženifer Lopez ispričao gde su se upoznali: Evo kako mu je ova lepotica prišla i dala broj! (FOTO)

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Je li je to verenički prsten?", "Verili ste se?!", samo su neki od brojnih komentara uzbuđenih obožavaoca koji su sada uvereni da su Džej Lo i Aleks vereni. A u prilog glasinama ide i njena poslednja pesma naziva “El Anillo”, odnosno u prevodu sa španskog "Prsten", koju su mnogi i spomenuli u komentarima.

Međutim, dok ni jedno od njih ne potvrdi veridbu, sve ostaje na glasinama. A detalj zbog kog mi sumnjamo u njihovu verodostojnost jeste nedostatak dijamanta na njenom navodnom vereničkom prstenu, ali ko zna, možda je Džej Lo ovog puta htela nešto jednostavno što je neće podsećati na njena dva prethodna verenička prstena koja je dobila od Bena Afleka i Marka Antonija, jer su oba imala veliki dijamant, piše InStyle.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs