Godinu dana ljubavi

Dečko Dženifer Lopez ispričao gde su se upoznali: Evo kako mu je ova lepotica prišla i dala broj! (FOTO)

Nikada ne bismo pogodili da se jedan od najglamuroznijih parova Holivuda upoznao na ovom mestu, ali nikada ne možete znati gde će vas ljubav pronaći

Ljubav i zavođenje
18:48h Autor:
Dečko Dženifer Lopez ispričao gde su se upoznali: Evo kako mu je ova lepotica prišla i dala broj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dečko Dženifer Lopez, bejzbol igrač Aleks Rodrigez, nedavno je gostovao u emisiji kod Elen Dedženeris s kojom je podelio kako je upoznao svoju devojku. Aleks, s kojim je Dženifer u vezi od aprila prošle godine, otkrio je Elen kako je do njihovog prvog susreta došlo kada je ulazio u automobil nakon sastanka, a onda ga je neko potapšao po ramenu.

"Okrenuo sam se, i nisam prepoznao o kome se radi. Bila je to Dženifer, koja je bila obučena za snimanje serije u farmerkama i krupnim čizmama", rekao je Aleks i priznao kako mu je trebalo nekoliko sekundi da shvati o kome se radi.

Dženifer Lopez: Svi muškarci vole kada smo svoje i prirodne! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ona je stajala i govorila: Dženifer je, Dženifer je", ispričao je sportista i rekao kako je bio posramljen i nervozan pa joj je odmah rekao da izgleda prelepo. "Bilo je to tako smešno, svi znamo ko je ona, svuda je. Tada smo malo porazgovarali, a ona je rekla: Imaš moj broj, javi se", ispričao je Rodrigez i rekao kako joj se javio iste večeri. Nikada ne bismo pogodili da se jedan od najglamuroznijih parova Holivuda upoznao na parkingu, ali nikada ne možete znati gde će vas ljubav pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs