POZNATI GLUMAC OSTAO UZ SUPRUGU

Skandal u kući Kolina Firta: Supruga slavnog oskarovca tužila bivšeg ljubavnika, preti mu 5 godina zatvora! (FOTO)

Iako su neki možda pomislili kako je vanbračna afera supruge slavnog oskarovca i celi skandal, koji se potom dogodio s njenim bivšim ljubavnikom, pali u zaborav, čini se da nije tako, a kraj se ne nazire. Zbog svega što je prošla Livia Đuđoli, uz podršku supruga Kolina Firta, odlučila je da podigne tužbu protiv italijanskog novinara s kojim je bila u vezi

Vip priča
Autor:
Skandal u kući Kolina Firta: Supruga slavnog oskarovca tužila bivšeg ljubavnika, preti mu 5 godina zatvora! (FOTO)
Kolin Firt i Livija Đuđoli, Foto: Profimedia

Kada je u martu ove godine u javnost procurila vanbračna afera, koju je tokom 2015. godine imala supruga slavnog glumca Kolina Firta, Livija Đuđoli, mnogi su ostali u šoku. Na prvu idealan i postojan brak upravo je te godine zapao u krizu pa je par odlučio napraviti kratki predah.

To su znali tek rijetki, a Livija Đuđoli je utehu pronašla u svom prijatelju iz detinjstva, italijanskom novinaru Marku Brankaćiju, koji je potom, nakon što se ona vratila Firtu i odlučila svom braku dati drugu šansu, reagovao je kao ljubomorni i ostavljeni muškarac.

Pre nje imao samo nesrećne ljubavi: Kada ju je upoznao, život mu se potpuno preokrenuo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Gospodin Brankaći je nekoliko meseci zlostavljao i zastrašivao Liviju, a dosta toga je i dokumentirano. Iz očiglednih razloga nisu želeli da sve ovo postane javna stvar", rekao je u martu PR para, dodavši kako su prvi detalji policijskog izveštaja objavljeni u italijanskim novinama "La Repubblica".

Iako se činilo da su sve razmirice rešene i da je cela afera pala u zaborav, to nije tako. Zbog svega što joj se događalo, nakon što je prekinula vezu s njim, Livija Đuđoli odlučila je da tuži Brankaćija zbog psihičkog zlostavljanja. Tužbu je primila italijanska policija, koja sada istražuje novinara, a ako ga okrive, preti mu do pet godina zatvora.

Prema izvorima bliskim sudu, policija ima dovoljno dokaza da započne suđenje protiv Marka Brankaćija, a tužiteljka Maria Monteleone je izjavila:

"Postoji dovoljno dokaza da je uhodio žrtvu i slao preteće poruke i mejlove. Ona je bila itekako prestrašena pa je zbog njega morala da promeni i svoj način života. Budući da se žalila javnom tužilaštvu u Rimu, pronašli smo dovoljno materijala u kući optuženog."

Italijanski novinar Marko Brankaćija (na fotografiji drugi zdesna)

Brankaćija terete da je Liviji Đuđoli, koja je rođena u Italiji, pretio telefonskim pozivima i putem poruka, a sve je saznao i sam Kolin Firt, nakon što mu je bivši ljubavnik njegove supruge poslao njihove zajedničke fotografije na mejl. Uz sve to zapretio je da će o supružnicima napisati kompromitujuće novinske članke i to objaviti.

Prvo saslušanje, nakon čega će se znati hoće li se ili ne pokrenuti suđenje, održaće se u julu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs