pročitajte

Problemi u porodici Kardašijan: Kim strahuje za svoju popularnost ali i novac, a za sve je kriv Kanje Vest! (VIDEO)

Iako bi trenutno trebala u potpunosti da bude posvećena promociji svog najnovijeg parfema, ali i brizi oko troje dece, rijaliti zvezda Kim Kardašijan brine zbog svog supruga, repera Kanje Vesta, koji, čini se, ponovo ima psihičkih problema

Vip priča
Autor:
Problemi u porodici Kardašijan: Kim strahuje za svoju popularnost ali i novac, a za sve je kriv Kanje Vest! (VIDEO)
Kanje Vest, Foto: Profimedia

Nakon što je javno izrekao da je ropstvo izbor, na internetu je procure i necenzurisan snimak intervjua repera Kanje Vesta, koji je dao za TMZ. U 12-minutnom intervjuu, Kanje bez imalo srama priznaje da se susreo sDonaldom Trampom nedugo nakon što je on izabran za američkog predsednika i da je on bio na opijatima.

Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)

Zavistan o istima postao je, kako je rekao, nakon što se podvrgnuo liposukcijskom zahvatu, a sada je uspeo i da se 'skine' s njih. "Ove pilule koje su mi prepisali, trebalo je da uzimam tri puta dnevno. Ja ih uzimam možda jednom ili dva puta nedeljno", izjavio je Kanje i zabrinuo sve svoje obožavatelje, ali i svoju suprugu, starletu Kim Kardašijan s kojom ima troje dece.

Kako prenosi magazin "People", 37-godišnja rijaliti zvezda itekako je zabrinuta. Osim što se svim silama trudi da zaštiti svog supruga, repera Kanjea Vesta, Kim strahuje i kako će sve to uticati na nju, njen život i posao. "Kada se ne ponaša, kako se trenutno ponaša, Kanje je divan čovek, ali kada postane maničan, svima oko njega je teško".

Za par sati prikupila preko 6 miliona lajkova: Kim Kardašijan objavila prvu fotografiju svoje ćerke Čikago! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kim je prestrašena zbog njega, ali u javnosti će ga braniti do kraja. Ona je vrlo odana supruga, a njeni tvitovi i sve što izjavljuje u javnosti, dobro je promišljeno kako bi pomogla Kanjeu", rekao je izvor blizak porodici Kardašijan-Vest.

Majka troje dece, Nort, Sejnta i Čikaga, ove je nedelje gostovala i u popularnom šou kod Elen Dedženeres, samo kako bi osvetlila obraz svog supruga. Ali, kako tvrde ljudi bliski njoj, ona itekako strahuje od toga da će javnost pomisliti da ona deli iste stavove kao i njen suprug, i da će sve to u konačnici uticati i na njenu slavu i ugroziti posao.

Kako bi se pripremila na najgore, Kim je već napravila sve kako bi kriza prošla što bezbolnije. Tako je svojih gotovo 60 miliona pratioca na Tviteru obavestila kako se sa svojim suprugom niti najmanje ne slaže kada je u pitanju politika. "U strahu je da ako prećuti i ne kaže ništa, da će obožavatelji misliti ili da nema nikakvo mišljenje ili da se slaže s njim", rekao je izvor.Očajna Kim Kardašijan nije mogla da zaustavi suze: Razlog? Potpuno neverovatan! (FOTO)

I dok jedni misle kako je ovo sve njegov način da promoviše novi album, kako je već jednom i uradio, drugi tvrde da on zaista ima težih psihičkih problema. Sve je otišlo toliko daleko da je Vest odlučio da prekine sve veze sa svojim menadžerom, advokatima, ali i najbližim prijateljima, a u sukobu je i s taštom Kris Džener.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs