pogledajte

Cena, prava sitnica: Prvi pogled na novu minimalističku vilu Kim Kardašijan i Kanje Vesta od 60 miliona dolara! (FOTO)

Američki muzičar i dalje zabavlja javnost svojim Tviter objavama, a ovaj put je odlučio da pokaže kako izgleda dom u kojem živi sa Kim Kardašijan i svoje troje dece

Enterijer
Autor:
Cena, prava sitnica: Prvi pogled na novu minimalističku vilu Kim Kardašijan i Kanje Vesta od 60 miliona dolara! (FOTO)
Kim I Kanje, Foto: Profimedia

Kanje Vest uglavnom ne koristi društvene mreže, ali jednom kad se na njima pojavi ne izlazi iz fokusa medija.

Poslednje poglavlje njegovih objava je počelo predstavljanjem interesantnih saveta za srećniji život, poput one da moramo da budemo iskreniji, jednostavni ali i da ne posežemo za mobilnim telefonom odmah pošto ustanemo iz kreveta.

Osim toga, Vest je nastavio da piše o tome zašto je Donald Tramp pozitivan kao političar, koje političare još ceni, čije bi koncerte voleo da poseti i mnoge druge (samo) njemu svojstvene objave. U moru takvih objava, svetskim medijima je posebno zapala za oko ona u kojoj pokazuje fotografije svog novog doma, koji je nedavno kupio sa suprugom Kim Kardašijan za 60 miliona dolara, a koji upoređuje sa scenografijom filma "Get Out".

Upravo mu je ona ekspresno odgovorila, rekavši da su se dogovorili da fotografije njihovog doma neće pokazivati javnosti. Uz to, iskoristila je i priliku da ga pita da li to znači da će se nova sezona njenog rijaliti šou-a ipak snimati i kod njih, što do sada Vest nije dopuštao.

U nastavku pogledajte fotografije koje još jednom potvrđuju kako ovaj slavni bračni par ostaje veran svom rigorozno minimalističkom stilu uređenja enterijera, baš kao što je to bio slučaj i s njihovom prethodnim domom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs