Da li uočavate neku sličnost između njih?

Sve bivše ljubavi princa Harija: Evo sa kime je bio dok nije oženio Megan! (FOTO)

Dok srećni par uveliko uživa u svom braku i ispunjavanju kraljevskih dužnosti, mi ćemo se podsetiti nekih drugih gospođica sa kojima je Hari bio u vezi

Vip priča
Autor:
Sve bivše ljubavi princa Harija: Evo sa kime je bio dok nije oženio Megan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari je našao svoju princezu Megan, a ostaje da vidimo da li će kao u bajkama živeti srećno do kraja života. Zanosna brineta možda jeste njegova najveća ljubav, ali daleko od toga da je bila jedina. I dok srećni par uveliko uživa u svom braku i ispunjavanju kraljevskih dužnosti, mi ćemo se podsetiti nekih drugih gospođica sa kojima je Hari bio u vezi.

Eli Golding

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Ne zna se zasigurno da li su princ i poznata britanska pevačica bili par, ali postoje indicije koje ukazuju na to. Postali su veoma bliski nakon što je ona 2011. godine prisustvovala venčanju Vilijama i Kejt, nakon čega izvori tvrde kako su Eli i Hari počeli da razmenjuju sms poruke i flertuju. Ponovo su viđeni zajedno 2016. godine na javnom dešavanju, a sve vreme prinčevi prijatelji tvrde kako su oboje bili više nego šarmirani onim drugim.

Kresida Bonas

Ova dama aristokratskog porekla i zavodljive plave kose odmah je ukrala Harijevo srce, pošto ih je upoznao princ Eugen. Dosta vremena provodili su zajedno i u javnosti, od pojavljivanja na poznatim muzičkim festivalima, do šetanja londonskim ulicama. Ipak, nakon dve godine zabavljanja (od 2012. do 2014), Kresida, koja je ujedno i muza modne kuće Burberry, odlučila je da prekine vezu, jer joj je život previše eksponirane javne ličnosti postao naporan.

Florens Brundenel-Brus

A post shared by mrpbronze (@pbraund) on

Godine 2011. princ i manekenka donjeg rublja mogli su biti viđeni kako se ruku pod ruku šetaju. Ljubavna priča je međutim kratko trajala, pošto je Florens shvatila kako joj odgovara motanje među poznatim ličnostima, ali ne i u kraljevskoj porodici. Udala se za multimilonera na romantičnoj ceremoniji u Francuskoj, a ona i Hari ostali su dobri drugari, koji se često sreću na raznim događajima.

Karolina Flak

A post shared by Caroline Flack (@carolineflack) on

Voditeljka hit muzičke tv emisije X Faktor izjavila je kako su se stvari između princa Harija i nje zahuktale kada su se upoznali 2009. Nažalost, bili su prisiljeni da prekinu vezu u trenutku kada je vest postala javna. Sve detalje o njihovoj vezi, Karolina je objavila u svjoj knjizi, a kasnije se zabavljala sa još jednim Harijem, i to Harijem Stajlsom iz tadašnje grupe One Direction.

Moli King

Pop princeza i članica grupe The Saturdays bila je još jedna plavuša koja je na veoma kratko vreme, u 2012. godini, imala princa Harija za sebe. Molina kratka provokativna odeća i jeftini hitovi njene grupe verovatno su bili deo razloga za prekid, mada je ona neposredno nakon toga našla utehu u manekenu Dejvidu Gandiju.

Čelsi Dejvi

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

Ona je prva velika Harijeva ljubav, a njen tata je bogati zemljoposednik u Zimbabveu. Nakon što ih je 2004. godine upoznao zajednički prijatelj, zabavljali su se skoro sedam godina. Čelsi je čak bila i Harijava pratnja na velelepnom venčanju njegovog starijeg brata Vilijama. Međutim, prevelika medijska pažnja, koja nije prijala ovoj advokatici i dizajnerki nakita, dovela je do definitivnog raskida.

Sara En Maklin

I napokon evo jedne brinete, a posebno je interesantno što je ona bila poslednja Harijeva devojka pre nego što je počeo da se zabavlja sa Megan. Osim toga, i ona je kao i Moli King, bila u vezi sa Dejvidom Gandijem. Sara je inače po vokaciji manekenka, a Harija je upoznala na jednoj zabavi. Ali, u trentku kada je princ ugledao svoju buduću suprugu, na ovu kratku ljubavnu priču iz 2016. godine ubrzo je stavljena tačka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs