Stalo ga zove telefonom

Anđelina se muva sa prijateljem Breda Pita: Nova holivudska veza na pomolu? (FOTO)

Nekad dobri prijatelji sve su bliskiji, a brojni izvori tvrde da su spremni za vezu. Iako mu je Bred Pit blizak prijatelj, slavni glumac će sve da stavi na kocku ne bi li osvojio holivudsku lepoticu

Šuška se
Autor:
Anđelina se muva sa prijateljem Breda Pita: Nova holivudska veza na pomolu? (FOTO)
Foto: Fonet

Ako je verovati glasinama, glumci Šon Pen i Anđelina Džoli jako su bliski i spremni za vezu.

"Anđelina neprestano razgovara sa Šonom preko telefona, a on joj je dao do znanja da bi voleo da je izvede na večeru kako bi je bolje upoznao", rekao je izvor i dodao da se znaju već godinama.

Glumac konačno otkrio: Anđelina Džoli ili Dženifer Aniston, koja se bolje ljubi?! (FOTO)

foto: AP / Willy Sanjuan

Naime, Anđelina i Šon proveli su dosta vremena zajedno dok je Šon s Anđelininim bivšim suprugom Bredom Pitom 2011. godine snimao film "Drvo života". Šon i Bred su dugogodišnji prijatelji, a njihov odnos mogla bi da zakomplikuje činjenica da se Šon zbližio s bivšom suprugom svog prijatelja. Ipak, Šon ne želi da odustane od Anđeline i spreman je da zbog nje rizikuje.

Nije joj ispunio poslednju želju: Bred Pit razočarao svoju porodicu i fanove!

"On smatra da je Anđelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i neverovatno lepa. Iako Anđelina nije toliko zainteresovana za vezu i želi da se posveti svojoj deci, Šon neće da odustane dok ne bude njegova", rekao je izvor o namerama glumca koji je prethodno bio u vezi sa Madonom, Šarliz Teron i kantautorkom Džul.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs