Slavni glumac progovorio

Bivši muž Anđeline Džoli otkrio dugo čuvanu tajnu: Zbog ovoga se Bili Bob razveo od nje! (FOTO)

Bili Bob Tornton i Anđelina Džoli upoznali su se 1999. godine na snimanju filma "Pushing Tin", ali vezu nisu javno priznali jer je Tornton tada bio veren sa glumicom Lorom Dern, a Andželina je bila u vezi s Timotijem Hatonom
Šuška se
16:48h Autor:
Bivši muž Anđeline Džoli otkrio dugo čuvanu tajnu: Zbog ovoga se Bili Bob razveo od nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bili Bob Tornton posle svih godina za časopis GQ otkrio je zbog čega je došao kraj njegovoj vezi s Anđelinom Džoli. Holivudski glumac objasnio je da su tokom kratkog braka njih dvoje bili dva potpuno različita sveta.

"Uvek sam se osećao kao da nisam dovoljno dobar za nju", priznao je Bili.

Dodao je da se nikad nije osećao prijatno u društvu važnih i bogatih ljudi i da je odbijao da promeniti svoju narav.

"Sviđam se sebi ovakav kakav sam", zaključio je.

Bili i Endži upoznali su se 1999. godine na snimanju filma "Pushing Tin", ali vezu nisu javno priznali jer je Tornton tada bio veren sa glumicom Lorom Dern, a Andželina je bila u vezi s Timotijem Hatonom.

Međutim, venčali su se u maju 2000. u Las Vegasu nakon samo dva meseca romanse. Zaljubljeni par tokom pojavljivanja u javnosti privlačio je pažnju bizarnim istupima i izlivima ljubavi, ali već dve godine kasnije su se razveli, i to samo tri meseca nakon što su objavili da će usvojiti dete iz Kambodže.

Bez obzira na sve, par je ostao u prijateljskim odnosima te su se između brojnih telefonskih obaveza čuli svakih par meseci.

Bivši muž Anđeline Džoli o glumici: Mislila je da su bočice s krvlju romantične!

Foto: AP
Foto: AP

Bili je trenutno u braku s Koni Angland, sa kojom ima 12-godišnju ćerku Belu. Anđelina je u septembru podnela zahtev za razvod od Breda Pita

<\/div>
.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs