Nesrećna

Najveći baksuz u porodici: Muž je varao, momci beže od nje, ali ovo je njeno veliko prokletstvo!

Ne želi je bivši muž, ne želi je dečko, porodica ima svoje brige, dok je ona ostala potpuno sama
Šuška se
15:14h Autor:
Najveći baksuz u porodici: Muž je varao, momci beže od nje, ali ovo je njeno veliko prokletstvo!
Foto: Profimedia

Dok su njene sestre ili udate, ili pored sebe imaju stalnog dečka i decu, ona nije te sreće. Kloi Kardašijan je bukvalno prokleta da voli Lamara Odoma, čoveka koji je varao i lagao godinama dok se ona pretvarala da joj je život bajka.

Ova godina definitivno nije bila srećna za nju. Taman kada je život uzela u svoje ruke, i počela da radi na sebi pretvorivši se u najzgodniju Kardašijanku, odlutali muž joj je nađen polumrtav na podu striptiz kluba.

Kloi je odmah povukla papire za razvod i danonoćno bdila nad njim dok se Lamar nije u potpunosti oporavio. Rijaliti zvezda je zatim sve oprostila svom zalutalom suprugu, u nadi da će zajednički život početi nanovo.

Međutim, Lamar je imao druge planove. Novinari su ga viđali po striptiz klubovima sa ženama sumnjivog morala, dok su ga paparaci fotografisali kako se opija.

Popunila usne filerima, ne može ni da se nasmeje: Moje lice je uništeno, izgledam očajno! (FOTO)

Posle ponovnog ljubavnog poraza Kloi luta od muškarca do muškarca tražeći sreću. Međutim, Radar online prenosi kako je rijaliti zvezda ostavljena i od sadašnjeg dečka, košarkaša Tristana Tompsona.

Da sve bude još gore, i Lamar je napokon potpisao papire za razvod braka stavivši joj jasno do znanja da je ni on ne želi pored sebe.

Ali izgleda da je to samo pola problema ove Kardašijanke. Naime, pre par dana njen brat Robert Kardašijan (crna ovca slavne porodice) i njegova verenica Blek Čajna, dobili su dete. Sa tim je Kloi jedina iz porodice Kardašijan koja još nije dobila decu.

"Nikad nije mogla ni da zamisli da neće imati decu do perioda kada napuni trideset godina. Sada joj je to prioritet," navodi izvor za Radar online.

Paparaci su je ovih dana fotografisali na ulicama Los Anđelesa, veoma doteranu i moderno obučenu, ali sa tužnim izrazom lica. Novac izgleda ne može da kupi sreću.

Takmiče se koja će izgledati seksepilnije: Sestre više ne znaju za meru! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs